Kampstart 19:30 i Sydjysk Sparekasse Arena

Så er det nu, hvis Rungsted skal spile sig ind serien mod SønderjyskE.

Nordsjællænderne har spilet "etmålskampe" mod favoritterne og altså haft målmand Östlund ude til sidst i kampene for at kunne satse på udligning til sidste. I begge tilfælde har SønderjyskE været på plads og scoret i tomt mål. 

Det bliver spændende, hvilket approach Rungsted har til kampen i aften. Tør holdet angribe SønderjyskE fra start og dermed overraske hjemmeholdet? Eller agerer Rungsted defensivt og stramt i håbet om omstillinger og powerplay. 

I hvert fald kræver det 110 procents indsats fra gæsterne, hvis serien skal åbnes igen i aften. 

SønderjyskE kommer formentlig angribende med "revl og krat" fra starten af kampen i modsætning til søndagen

- Det var en god udebanesejr. Der er naturligvis altid plads til forbedringer, men jeg synes vi holdt os godt til vores gameplan.
Nu bliver det en helt anden slags kamp tirsdag aften både fordi vi er på hjemmebane, men en også fordi vi må forvente at Rungsted vil være desperate for at stjæle en sejr på udebane, siger SønderjyskE's Rasmus Lyø. 

- Jeg ved godt, det lyder kedeligt, men vi skal fortsætte med det vi gode til, nemlig at holde det simpelt og så være det hårdest arbejdende hold på isen, tilføjer Lyø. 

Det forventer vi: SønderjyskE kommer angribende i forsøget på at score et mål eller to tidligt i kampen. Rungsted skal for i alt i verden undgå en dårlig start, for så er sønderjyderne meget svære at spille imod.

Metalligaen.tv: Har Michael Damsted på plads i Vojens for at guide seerne gennem de 60 minutter.

Skader/karantæner: SønderjyskE havde Jonas Borring og Anton Karlsson ude af lineup i Rungsted, hvor hjemmeholdet stillede med en hel trup og fire kæder - bortset fra Simon Fredriksson. 

Historikken: Vanskeligt at finde noget godt for Rungsted i de to holds indbyrdes statistik. SønderjyskE har vundet otte af ni kampe mellem de to hold inklusive Metal Final4-finalen, og vi kan vel efterhånden godt tale om et lille kompleks, der virkelig skal brydes i aften. 

Statistikken: SønderjyskE har brugt Oskar Drugge (42 minutter) og Matt Spencer (40 minutter) mest i de to kampe. Malte Setkov (57) og Morten Jensen (51) er i den grad aktive hos Rungsted. 

Hold øje med: Netop Oskar Drugge er i den form, han fremviste sidste sæson med Aalborg og er pt. en af ligaens bedste backer. Hos Rungsted har man brug for, at Oskar Östlund står en brandkamp i aften. 


OPTAKT: Odense Bulldogs-Esbjerg Energy Lukas Bang har det godt efter omstændighederne