Frederikshavn-træner glæder sig til at have fuldt hold, men det kræver hårdt arbejde at bygge op igen, siger han

Det er virkelig længe siden, Frederikshavn White Hawks har stillet med fuldt hold, for både Justin Shugg og Aleksandr Bumagin har været ude i flere måneder og senest har Mike Hammond sluttet sig til skadeslisten hos vendelboerne.

Det betyder, at White Hawks mere eller mindre skal begynde forfra, når de tre spillere er klar igen. 

- Når de er klar, vil de stadig have brug for tre-fire uger, inden de er tilbage på deres normale niveau. Der er også noget med holdsammensætningen, som vi skal arbejde med, fordi vi skal ændre alt igen, når de kommer tilbage, siger Pasanen til Nordjyske. 

- Vi vil ændre kæderne, og nogle spillere vil også blive flyttet væk fra powerplay. Det er en udfordring, ligesom det har været en udfordring, at spillere er gået ud og ind i løbet af sæsonen, lyder det fra Frederikshavn-træneren til Nordjyske.

Lige nu ligger Frederikshavn på sjettepladsen og fortsætter tingene som for øjeblikket, ligger det til en duel med et hold fra top tre. Måske lokalrivalerne fra Aalborg, som White Hawks vandt over fredag aften.

Sikke en duel det kan blive. 


VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Aalborg Pirates Simioni forventer Herning i kvarten: Ligegyldigt med hjemmebanefordel