SønderjyskE-træneren forudser klassisk duel i kvarten

SønderjyskE vandt i går med 3-1 over Aalborg Pirates og leverede dermed en sidste kraftpræstation inden en god lang landsholdspause, der for sønderjydernes vedkommende indledes med tre fridage, hvor spillerne kan nyde status af Metal Final4-vindere. 

I grundserien i Metal Ligaen ligger SønderjyskE nummer fem - ganske klart bag Herning - og 5,5 point foran Frederikshavn på sjettepladsen. Det betyder, at det lige nu ligger til en Herning-SønderjyskE-kvart. 

Det er ligeledes, hvad træner Mario Simioni forventer og han frygter ikke, at en serie mellem de to hold vil begynde i Herning.

- Jeg er glad for, at vi vandt over Aalborg og stadig har en lille chance for at tage fjerdepladsen fra Herning. Men det spiller egentlig ikke nogen rolle: Det ser ud til, at vi spiller mod Herning i kvartfinalen - om vi bliver nummer fire eller fem er faktisk ligegyldigt. Begge hold har spillet godt på udebane, så det spiller nok ingen rolle, konstaterede han efter kampen overfor Der Nordschleswiger efter kampen. 

- Spillerne har tre dage fri nu. De skal nyde det. Det var en god sejr for os mod Aalborg, sagde Simioni. 

 


Pasanen: Vi skal begynde forfra, når de skadede spillere er tilbage Esbjerg fik revanche, Rødovre fik kæmpe lussing