En af Danmarks største ishockeyspillere gennem tiderne, den mangeårige landsholdskaptajn Peter Regin, er i dag tiltrådt i en nyoprettet stilling som Sportsdirektør i Herning Blue Fox.

Det skriver Herning Blue Fox i en pressemeddelelse, hvor Peter Regin præsenteres således:

Skøjterne er lagt på hylden, men kærligheden til sporten og i særdeleshed også barndomsklubben er på ingen måder fulgt sammen med skøjterne. Nu kan Peter så kaste fokus og dedikation på både, at styrke det sportslige og kommercielle setup hos Herning Blue Fox, men også hele ishockeykulturen i sin helhed i Herning.

- Peter Regin bliver ansat med titlen Sportsdirektør, hvilket er tilsvarende det man i NHL kalder for General Manager. Her kommer han til at sidde med hovedansvaret for den sportslige afdeling, hvilket også betyder, at vi får en enorm erfaring fra branchen og ikke mindst en person med masser af Herning kultur og DNA”, fortæller Blue Fox Direktør Torben Skovsgaard og fortsætter.

- Bestyrelsesmedlem Poul Sand skal i øvrigt have stor ros, for at have arbejdet hårdt på at gøre dette muligt. Med ansættelsen af Peter tager vi nemlig nye skridt i vores sportslige vision, hvor Sportsmanager Daniel Nyegaard der allerede har haft en stor positiv indflydelse på styrkelsen af spillerstammen og de sportslige resultater, sammen med sportsudvalget får en helt ny dimension til setuppet, siger Herning-direktør Torben Skovsgaard. 

- Udover at vi med Peter Regin styrker det sportslige væsentligt, giver det selvsagt også en masse positive efterdønninger på den kommercielle side, som jeg nu får endnu mere tid til at kaste mig over velvidende, at vi har en kapacitet som Peter Regin til at påtage sig det sportslige ansvar, siger Skovsgaard.

Peter Regin tiltræder stillingen straks, og har således i samarbejde med Sportsmanager Daniel Nyegaard og Sportsudvalget allerede taget arbejdshandskerne på, hvor et nyt trænerteam lige nu og her står allerøverst på dagsordenen.

Siden Peter Regin stoppede sin aktive karriere, har han faktisk allerede haft fingrene i den midtjyske klub på ungdomssiden, hvor han sidder med i Herning Ishockey Klubs sportsudvalg.

- Vi er begejstrede for at ønske Peter Regin tillykke med den nye stilling som Sportsdirektør for Herning Blue Fox. Peters CV taler for sig selv og det er prisværdigt og beundringsværdigt, at Peter har sagt ja til at engagere sig professionelt i ishockeyen i Herning, fortæller Herning Ishockey Klubs formand Flemming Hussak.

- Peter er allerede dybt involveret i Herning Ishockey Klubs talentudvikling, hvor han er træner på vores Talent- og Eliteklasser og aktiv i klubbens sportsudvalg. Udover en dyb passion og forståelse for ishockey, har han et rigtig godt indblik i det tidlige talentarbejde i klubben og dermed et godt kendskab til talentmassen, der er på vej op igennem systemet. Vi ser derfor, at det samtidig er en styrkelse af det sportslige samarbejde mellem HIK og Blue Fox, hvilket lover godt for fremtiden for de mange dygtige ishockeyspillere, vi ser, er på vej op i Herning”, slutter formand Flemming Hussak.

 


EN SPILLEDAGS KARANTÆNE TIL WILLIAM BOYSEN, SønderjyskE OPTAKT: Esbjerg Energy-SønderjyskE