Det ligner et snarligt comeback til Esbjerg-stjernen

Gode nyheder for Esbjerg Energy-fans. 

Philip Larsen er tilbage på isen igen og har genoptaget træningen med holdkammeraterne. Han har siden kampen 24. november mod Frederikshavn været ukampdygtig på grund af efterveerne af en hjernerystelse, men nu skulle han altså være tæt på at kunne spille kamp i Metal Ligaen igen.

Det skriver JydskeVestkysten, der har iagttaget træningen i Esbjerg og set Philip Larsen in action - men dog ikke for fuld skrue.

Larsen er som bekendt Esbjerg-dreng og kom altså til klubben før denne sæson. 

Larsen er et af de største navne nogensinde i Metal Ligaen, hvis man kigger på hans statistikker. Philip Larsen har 151 NHL-kampe på sit cv og ovenikøbet har været en dominerende back i KHL i en længere årrække.

209 point i 361 grundspilskampe og 22 point i 48 slutspilskampe gør Philip Larsen til den 12. mest scorende back nogensinde i KHL (grundspil og slutspil lægges sammen). Nu er han altså i Esbjerg, hvor han har spillet 20 kampe, scoret to mål og lavet tre assister. 

Foreløbig har Philip Larsen ikke helt levet op til forventningerne, men hvis han vender tilbage til topformen på et tidspunkt, er han formentlig en stor, stor forstærkning til Energy i den sidste del af sæsonen. 


Solide Herning sejrede sikkert I Esbjerg RETRO: GUDDI - legenden fra KSF's storhedstid