Mighty Bulls-profil drager vestpå for at fortsætte karrieren

Et ganske opsigtsvækkende klubskifte fra øst til vest har fundet sted. Rødovres Phillip Schultz tager turen til Esbjerg, hvor han bliver forenet med et par gamle bekendte.

Han præsenteres således på Energys hjemmeside.  

- Jeg synes, at Energy-projektet i Esbjerg er spændende. Her er samlet et godt hold og det vil jeg gerne være en del af. Jeg kender flere af spillerne, fx Andreas Grundtvig og David Madsen og har kun hørt godt om Esbjerg, så jeg glæder mig, fortæller Phillip Schultz og fortsætter:

- Jeg vil gerne prøve at spille på et tophold og spille med om mesterskabet. Det får jeg muligheden for hos Esbjerg Energy. Her er tilgangen professionel og det kan hjælpe mig i min udvikling. Og så glæder jeg mit til at møde holdets fans. Dem har jeg hørt meget godt om. 

Phillip Schultz er født og opvokset i Rødovre, hvor han har repræsenteret Rødovre Mighty Bulls. Fra sommeren 2018 til sommeren 2020 spillede den kommende Energy-spiller i canadiske WHL, hvor han repræsenterede Victoria Royal.

WHL er en af de tre store juniorligaer, hvor Phillip Schultz i 116 kampe scorede 37 mål og tegnede sig for 71 point.

- Vi glæder os til at se Phillip i den gule Esbjerg-trøje. Han er en ung mand, med et stort potentiale. Indstillingen og mindsettet er på plads. Han vil mere, så det bliver spændende at arbejde med ham, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Jeg er en ung spiller, der stadig kan og skal udvikle mig. Der er plads til forbedringer på mange punkter og jeg har slet ikke nået det niveau, som jeg gerne vil som spiller. Så der er nok at tage fat på.

- Her kan det dygtige trænerteam i Esbjerg hjælpe mig. Jeg kommer til at spille med stærke holdkammerater. Holdet spiller i et højt tempo, så forholdene i Esbjerg kan bidrage positivt til min udvikling. Så jeg glæder mig til en ny start, understreger den 20-årige forward.

Den 183 cm høje forward, der både kan benyttes som center og wing, spillede i sidste sæson 40 kampe i Metal Ligaen, scorede 12 mål og blev noteret for 25 point.

Phillip Schultz har repræsenteret Danmark til U18- og tre U20-slutrunder. Han har fungeret som kaptajn på både U18- og U20-landsholdet og spillede med det prestigefyldte ”C” på brystet i et år for Victoria Royal.

- Phillip har i to år spillet i en af de tre store juniorligaer. Det er her kommende NHL-spillere udvikles, så han har gået i en god skole og har haft fantastiske læremestre.

- Phillip er samtidigt en ledertype med karakter. Mindsettet er rigtigt hos ham, og der kunne meget vel gemme sig en kommende holdkaptajn i ham. Han er ung og vil være bedre, så vi tror, at det bliver godt, konkluderer Jason Jaspers.

- Jeg er nok en ”verbal” type, der ytrer min mening. Så jeg er generelt talende. Som menneske er jeg ikke bange for at gå foran og vise vejen for mine holdkammerater. Vi skal jo gerne nå målet, slutter den nye Energy-spiller.


RASMUS ANDERSSON FORLÆNGER med Rungsted NORDJYSK RIVALOPGØR 13. AUGUST åbner sæsonen