Den danske goalgetter maner alle rygter om et skifte til jorden

Metal Ligaens danske topscorer, Rasmus Andersson, fortsætter hos Rungsted Seier Capital yderligere én sæson, og går dermed ind i sin femte sæson med de danske mestre.

Det skriver Rungsted på sin hjemmeside, hvor Andersson præsenteres som følger: 

Sæsonen 20/21 sluttede som bekendt med et mesterskab, og her var Rasmus Andersson en vigtig brik i den Rungsted-offensiv, som scorede magiske 200 mål i grundspillet.. Rasmus Andersson stod for i alt 61 point, fordelt på 26 mål og 35 assister i sæsonen.

-Jeg er glad for at kunne fortsætte min udvikling i Rungsted, og fortsat være en del af den rejse, vi har været på de seneste fire sæsoner.  Erik Hjalmarsson har givet mig tillid i vigtige situationer, og målet er at kunne bygge yderligere på, den kommende sæson, siger Rasmus Andersson. 

- Udlandet er selvfølgelig mit mål, men jeg synes det er vigtigt at timingen er rigtig, og lige nu føles det rigtigt at fortsætte i Rungsted, tilføjer han. 

Rungsted Seier Capitals sportschef Morten Hagen om kontrakten med Andersson: 

- Vores ambition er at spille med i toppen af Metal Ligaen og give os selv muligheden for at forsvare mesterskabet den kommende sæson. Kontinuiteten har været vores varemærke i flere sæsoner, og med forlængelsen af Rasmus kontrakt, sørger vi både for at holde fast i netop denne kontinuitet. Rasmus er desuden en fantastisk målscorer, som er en vigtig del af vores powerplay, siger han. 

Rasmus Andersson fortsætter i trøjen med nummer 22 på ryggen. 



 


MIKKEL PERSSON skifter til finsk hockey Phillip Schultz skifter fra Rødovre til Esbjerg