Ronny Larsen afviser ikke helt, at den niende import kan komme på tale i Aalbor

Aalborg Pirates, grundseriens øjeblikkelige etter, har for øjeblikket otte imports i truppen.

Dermed har sportschef Ronny Larsen og træner Garth Murray stadig et kort at smide, hvis de finder det nødvendigt at forstærke holdet.

Spekulerer man objektivt i den slags, så vil det formentlig være en back, Aalborg kunne hente ind, men i første omgang skal Pirates sportslige ledelse naturligvis beslutte sig for, at der skal hentes en ekstra spiller.

Og det er ikke noget, sportschef Larsen arbejder i lige nu, men omvendt afviser han ikke, at Aalborg kigger i markedet, hvis der skulle ske uheld i den nuværende trup.

- For øjeblikket har vi ikke gjort noget i forhold til en ny spiller, men vi holder øje i fald, hvis der skulle ske noget, siger Ronny Larsen.

Han har – som en af de eneste toneangivende aktører i Metal Ligaens ”omgivelser” udtalt sig kritisk omkring ”den niende import.

Er det standpunkt, Ronny Larsen nu har sagt farvel til?

- Jeg er stadig imod ni imports, men dermed ikke sagt, at vi ikke udnytter muligheden, når nu den er til stede. Det må vi finde ud af, siger Ronny Larsen.

Pirates har tre importbacker: Ben Carroll, Oskar Drugge og Ian Edmonson, mens Matt Salhany er den senest tilkomne angriber. Salhany kom kort efter Brayden Low og forinden havde nordjyderne Kirill Kabanov, Victor Rollin Carlsson og Trevor Gooch i staben.


METAL LIGAEN: GAME LOGS klar på hver enkelt spiller på EliteProspects Landstræner Ehlers: Energien på holdet er supergod