Intensiteten i træningen sidder fra start, lyder det fra den danske chef, der glæder sig til at se sine spillere i aktion i de kommende dage i Rungsted og Rødovre

I skrivende stund har det danske herrelandshold trænet to gange op til firenationers-turneringen, der spilles i Rungsted og Rødovre fredag og lørdag, og det har efterladt en glad og begejstret Heinz Ehlers, der for anden gang i indeværende sæson skal spille landsholdshockey med de rød-hvide løver.

Første gang var i november, hvor Danmark tabte til værterne og Østrig, mens det blev til en 4-3-sejr over Slovakiet. Tre kampe, der alle var meget tætte. Sådan bliver det formentlig også, når Danmark i de kommende dage, når Danmark møder Frankrig i semifinalen og Østrig eller Norge i slutkampen i Rødovre.

Sådan køber du dine billetter til kampene i Rungsted og Rødovre

- Jeg må sige, at spillerne virkelig er kommet til den her samling med supergod energi og begejstring for at være med. Det har været en fornøjelse at mærke den intensitet og den gejst, de er kommet ind med. Tempoet er højt og har endda næsten været for højt i forhold til, hvor godt pasningerne sidder. Skal jeg bede dem skrue ned for tempoet af den årsag? Nej, egentlig ikke. Jeg betoner bare, at de måske lige skal være opmærksomme på det, siger Ehlers.

Han har en blanding af rutinerede og nye spillere med ind til en turnering, hvor mange af de ”gamle” drenge sidder over. Det gør dog ikke landstrænerens glæde og forventning mindre.

- Jeg overvåger Metal Ligaen tæt, og ser utrolig mange kampe – både live og på tv. De Metal Liga-spillere, der er med, er jo med af en årsag: De har gjort det godt for deres respektive klubhold. Vi har også en del spillere, der har været med inde over vores U25-program, og det er virkelig nu, de skal spille chancen og vise sig på internationalt niveau, siger landstræneren, der naturligvis også kan disponere over en god del proffer fra de store ligaer.

Blandt andre Patrick Russell, Joachim Blichfeld og Nick Olesen fra SHL og Fischtown Pinguins-danskerne fra DEL, Andersen og Wejse, blot for at nævne en håndfuld.

Danmark møder Frankrig fredag aften 19:00 i Rungsted, mens Østrig og Norge parallelt spiller i Rødovre. Lørdag er der bronzekamp eller finale i Rungsted, mens der er bronzekamp eller finale i Rødovre. Det bliver 19:00, hvis Danmark er med.

NYT LANDSHOLDSMERCHANDISE! Skal du til herrelandsholdets kampe i enten Rungsted (fredag) eller Rødovre (lørdag), kan du blive den første til at sikre dig de helt nye merchandiseprodukter.

Produkterne er ikke landet på vores webshop endnu, så du kan derfor sikre dig produktet før din nabo/ven, hvis du skal til kamp i weekenden, hvor du blandt mange andre stærke danske spillere blandt andre kan se de to tidligere NHL'ere Patrick Russell og Joachim Blichfeld!

Køb din billet til kampen i Rungsted eller Rødovre via: https://shop.ishockey.dk/da/

I både Rungsted og Rødovre vil der være merchandisesalg, med to nye slags halstørklæder, tre nye slags huer, to nye caps, og der vil selvfølgelig også være mulighed for at købe landsholdstrøjer, Danmarks-pucke, hockeybøger og meget andet. Så KOM ENDELIG FORBI!


Pirates har et øje på markedet, men har ikke akut kig på en ny spiller HUSK: HOCKEYFEST i Rungsted og Rødovre, Danmark med to tidligere NHL-SPILLERE