Der er stadig billetter til landsholdets kampe i weekenden, hvor du blandt andre kan opleve Patrick Russell og Joachim Blichfeld

Der er stærkt rødt og hvidt - og kvalitetsmodstandere - i weekenden, når de danske ishockeyløver i weekenden tager imod henholdsvis Frankrig og Norge/Østrig i to landskampe i regi af firenationers-turneringen, der spilles i Rødovre og Rungsted. 

Fredag aften spilles de to semifinaler i Rungsted (Danmark-Frankrig) og i Rødovre (Østrig-Norge), mens det altså lørdag gælder slutkampene med Danmark på hjemmebane i Rødovre, uanset udfaldet af de to kampe på førstedagen.

Udover Metal Liga-spillerne, som vi allerede har beskrevet her, kommer også en del stærke, udenlandske navne, som landstræner Ehlers har hentet hjem til landsholdstjeneste. 

For eksempel sidste sæsons "Årets danske spiller i Metal Ligaen", Felix Scheel, der for øjeblikket hælder et hav af point i den schweiziske Swiss League-klub EHC Visp. Her står Felix Scheel som suveræn topscorer med 53 point i 42 kampe og er i topform for Swiss League - den næstbedste række i Alpelandet - går ind i slutspillet, som begynder allerede 14. februar. 

Køb dine billetter til kampene i Rungsted og Rødovre lige her: 

To tidligere Esbjerg-spillere, der nu gør sig i Bremerhaven hos Fischtown Pinguins - og gør det godt - er ligeledes på holdkortet. Både Niklas Andersen og Christian Wejse står med 19 point i indeværende sæson. 

Fra Østrig kommer Anders Krogsgaard til fra Innsbruck med 2 mål og 26 assister i den bedste liga i Østrig/Italien og de omkringliggende lande, ICEHL, mens Mads Larsen i AlpsHL - laget under - har lavet 11 mål og 20 assister for EHC Lustenau. 

Mikkel Aagaard har lavet 30 point i 40 kampe for Modo i HockeyAllsvenskan, mens Nick Olesen står med 15 point i Brynäs. 

Endelig er der to tidligere NHL-danskere på kamprapporten for Danmark: Patrick Russell kommer ind fra Linköping 21 point i 41 kampe og har altså tidligere 45 kampe under bæltet for Edmonton Oilers, mens Joachim Blichfeld (Växjö Lakers, 42 kampe, 17 point) altså tidligere har optrådt otte gange for San Jose Sharks.

De to spillere kan man sagtens tillade sig at have forventninger til. 

Der gemmer sig også en "udenlandsk spiller" med mulighed for landsholdsdebut. Således kommer Jonas Brøndberg fra Kristianstads IK ind som et spændende navn på en af otte backpladser. Han begyndte sæsonen i Tyringe i Division I, men har altså senest spillet HockeyAllsvenskan for Kristianstad og under den tidligere Odense-træner Mikael Gath. 

Køb dine billetter til kampene i Rungsted og Rødovre lige her: 


Landstræner Ehlers: Energien på holdet er supergod ODENSE-BACK i offensiven: Merezhko er den mest scorende back