Aalborg vandt 5-2 over Rødovre uden at sprudle

Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls 5-2 (3-0,1-2,1-0)

Det var et Aalborg-hold, der afgjorde kampen hurtigt og eftertrykkeligt i dagens match mod Rødovre.

Nordjyderne førte 4-0 efter 21 minutter og skruede derefter lidt ned for dampen mod et gæstehold, der skal have ros for aldrig at give op.

Det første mål var fin ishockey. Julian Jakobsen og Højbjerg-brødrene cirklede i Rødovre-zonen, og det endte med at være Martin til Mikkel Højbjerg inde under mål. Pucken blev nærmest spillet ind i gæsternes bur. Det samme ved 2-0-scoringen, hvor Matt Salhany var sidste mand på pucken, inden den passerede målstregen.

Det var hårdt arbejde for Rødovres defensiv i de første 20 minutter, hvor Trevor Gooch lagde en perfekt pasning til en fremstormende Kirill Kabanov, der skøjtede ind over blå linje og trak pucken ind i hjørnet.

Et minut inde i anden periode satte Aalborg scoringen til 4-0. Den kom i powerplay, hvor Matt Salhany igen var på spil.

Så var det også mere eller mindre slut med festforestillingen for tilskuerne i Sparekassen Danmark Isarena. Det hårdt fightende Rødovre-mandskab arbejdede sig med ind i kampen og fik reduceret to gange inden pausen.

Der stod Christian Thunbo på begge mål.

Slideren med nummer fire hos Rødovre kom af sted på venstre kant i det 25. minut og Christopher Rübenach kunne uden problemer lægge returen ind. Kort efter drog han kapital af en kæmpe fejlaflevering i Aalborg-forsvaret, som sendte Thunbo fri med Thomas Lillie, der knapt kunne nå at reagere på den pludselige spilvending.

Det var 4-2 efter 25 minutter og så sloges Rødovre for yderligere reducering, mens Aalborg stille og roligt forsøgte at køre den hjem.

Victor Rollin Carlsson tillod sig endda at brænde et straffeslag i slutningen af anden periode, men Aalborgs sejr var aldrig helt i fare.

Den blev cementeret i det 55. minut, da Nikolaj Carstensen gled ind i Rødovre-zonen og trak pucken op til 5-2-scoringen.

Dermed er Aalborg lige med Herning i kampen om førstepladsen, mens Rødovre definitivt kan sige farvel til slutspillet.

HETAG HØJDEPUNKTER: MÅL OG REAKTIONER fra Aalborg-Rødovre Herlev vandt for femte gang over Rungsted