Den finske publikumsyndling er klar til yderligere en sæson i Metal Ligaen

White Hawks havde annonceret der ville komme noget finsk her i formiddag, men spørgsmålet var om det var den nye træner, eller om det var en spiller. Nu er spændingen udløst, og klubbens fans fik sig en god sommergave, med offentliggørelsen af Aleksi Halme for den kommende sæson.

Klubben præsenterer ham således i den nyligt udgivne pressemeddelelse.

Den finske forward tog White Hawks og fansene med storm, da han d 4. oktober 2021 debuterede mod Aalborg Pirates, og blev matchvinder med sin 2-1 scoring i allersidste sekund. Der kan man for alvor sige, han skrev sig ind i hjerterne på fansene, og siden da har han været en populær skikkelse i White Hawks.

Aleksi Halme spillede 42 kampe for White Hawks i Metal Ligaen i sidste sæson, hvor det blev til 21 mål og 9 assists i den hvide trøje.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler:

”Vi glæder os meget over at have Aleksi Halme i truppen igen til næste sæson. Halme viste store prøver på sit talent i sidste sæson, hvor han ofte var kampafgørende med sin målfarlighed. Med sine blot 22 år, er han en spiller der har fremtiden foran sig, og vi er glade for, at han kan se sit talent udvikle sig yderligere i Frederikshavn White Hawks. Signingen af Halme passer godt ind i vores nye strategi, og vi tror på, at vi kan give Aleksi den spilletid han har brug for, så han på længere sigt kan klare sig i en af de større ligaer i Europa. At han samtidig er en spiller som fansene kan lide, er jo bare fantastisk”

Selv siger Aleksi Halme om forlængelsen af kontrakten.

”Jeg er virkelig glad for at vende tilbage til White Hawks, for jeg tror, det er det bedste sted for mig at tage det næste step i min karriere. Derfor var det egentlig en nem beslutning at sige ja til en sæson mere. Jeg ser frem til at klubben nu skal bygge et helt nyt hold op, og det er godt, at de unge spillere får chancen. Jeg vil gå forrest som et godt eksempel for de unge spillere, og samtidig udvikle mit eget spil, og blive en bedre spiller. Jeg håber, alle fansene får en rigtig god sommer, og jeg glæder mig til at se Jer alle sammen igen i den nye sæson”

 

 


Jonas Bjerrum fortsætter i Esbjerg Energy Trænerteamet komplet hos Esbjerg Energy