SønderjyskE skal have ny førstemand på fodboldfronten, Klaus B. Rasmussen fortsætter som administrerende direktør for ishockey og de øvrige "grene"

Klaus B. Rasmussen har i mange sæsoner været SønderjyskE's absolutte førstemand på stort set alle fronter. 

Som administrerende direktør har Rasmussen hidtil været ansvarlig for samtlige SønderjyskE's sportshold og ligeledes samhandelsafdelingen SUSAM. 

Nu trækker Klaus B. Rasmussen sig fra fodbolden, der skal have sin egen CEO i en ny struktur hos sønderjyderne, hvor Rasmussen stadig er direktør for de øvrige selskaber. 

Fodbolden har simpelthen vokset sig så stor - og er i øvrigt også ejet af den amerikanske Platek-familie - at den skal have sin egen ledelse, siger Rasmussen til JydskeVestkysten. 

- Fodbolden i SønderjyskE vækster på alle områder, og derfor er der i den grad brug for en person, der udelukkende har fokus på denne opgave. Det kniber jo ganske gevaldigt for mig, men jeg fortsætter som direktør for SønderjyskE Elitesport og for ishockeyen og vores to håndboldhold samt SUSAM, der er vores store erhvervsnetværk, siger Klaus B. Rasmussen, der er blevet 54 år.

Hans engagement stammer helt tilbage fra Vojens IK, hvor han i midt 90'erne var med til at starte en elitesatsning efter oprykningen i 1992. Ishockeyen Rasmussen altså ikke. 

- Selvfølgelig vil jeg også være inde omkring fodbolden i stort omfang. Fodbolden kræver bare meget, og det er faktisk min egen beslutning, der naturligvis er clearet af med Platek-familien (ejer af SønderjyskE Fodbold, red.), at dette her vil være en naturlig og meget fornuftig vej at gå, siger Rasmussen til JydskeVestkysten. 


Unge backer forlænger med Odense Bulldogs Svensk avis: Nihlstorp tilbage til Malmö som målmandstræner i næste sæson