Mathias Max og Christopher Kamph på kontrakt for den kommende sæson

Odense Bulldogs arbejder videre med truppen til den kommende sæson, og backlinjen bliver også næste sæson med Mathias Max og Christopher Kamph. De to unge backer har efterhånden oparbejdet sig en vis rutine og sluttede begge sæsonen ganske godt af, nøjagtig som det øvrige Bulldogs-mandskab. 

De to backer præsenteres således af Bulldogs:

20-årige Christopher Kamph og 19-årige Mathias Max tager dermed begge hul på deres fjerde år i Odense Bulldogs fra den kommende sæson. De to backs har udvist den rette mentalitet og udvikling, som nu belønnes med forlængelse af deres respektive kontrakter.

Både Christopher Kamph og Mathias Max har haft deres hockeyopvækst i OIK, hvor de har arbejdet sig op igennem rækkerne og siden 2018/19-sæsonen har begge været at finde i holdopstillingen hos Odense Bulldogs.

Dermed er Odenses backlinje for den kommende sæson oppe på fem spillere. Tjekkiske Ales Sova er foreløbig eneste import, der suppleres af Martin Larsen, Mikkel Hansen, Christopher Kamph og Mathias Max. Det er stadig ikke meddelt om Michael Eskesen fortsætter karrieren, mens et par de unge backer i yderkanten af truppen formentlig vurderes for øjeblikket i forhold til, om de kan forstærke bredden på det nye Odense-hold. 


Frederikshavn-direktør "stolt af drengene" Rasmussen træder på bremsen: SønderjyskE-direktør trækker sig ud af fodbolden