Optimisme på Vestegnen efter tilgangen af Trevor Cheek

For et par dage siden blev Trevor Cheek lanceret som import nummer to i Rødovre.

Den første var Janis Voris, og gennemgående har Rødovre Mighty Bulls-truppen været igennem et "brush up", hvor et par veltjente spillere ikke synes at vende tilbage, mens der er kommet friske unge folk ind i den anden ende.

Samtidig kommer der i store træk helt nye imports, der synes at være lidt yngre end i sidste sæson, hvor Rødovre med Virtala-brødrene og Kim Johansson i hvert fald på angrebssiden satsede på meget rutinerede kræfter. 

Der mangler to-tre spillere for at Rødovre har truppen endeligt på plads, og Jørgen Illemann, Mighty Bulls-sportschef, er allerede nu optimist og kalder sin trup stærkere end i fjor. 

- Hvis vi får de sidste spillere på plads, som jeg tror på, så har vi en lidt stærkere trup sammenlignet med sidste år. Desuden, synes jeg, det er spændende med Thors filosofi fra Esbjerg, med at have to dygtige unge målmænd, som kan presse hinanden og hvor dagsformen bestemmer, hvem der skal stå. Det er også et godt næste skridt for William Rørth, siger Illemann til Rødovre Lokal Nyt. 

Mighty Bulls-indkøbet Trevor Cheek, der sidste sæson spillede for Esbjerg, er også fra en højere hylde end Rødovre har hentet i de seneste sæsoner. 

- Cheek ikke har været let at få til Rødovre, for han ligger i en lønramme, som vi normalt ikke er oppe i. Men jeg mener også, at Cheek er den bedste center, vi har haft hos Mighty Bulls i et par år, siger Jørgen Illemann - også til Rødovre Lokal Nyt. 


Ny Herlev-svensker glæder sig til mere ansvar Hovedsponsor forlænger sin aftale i Frederikshavn