Filip Owesson er skadesfri og klar til en mere offensiv rolle i Danmark

Det er ikke længe siden, at Herlev præsenterede sin nye importspiller. Og det var en svensker - ikke overraskende. Filip Owesson kommer direkte fra Tingsryd i Allsvenskan, hvor han har spillet i hele sin seniorkarriere. 

Nu glæder han sig til en større rolle og mere offensivt spil i Danmark, siger han i et interview med Hockeynews.se. 

- Man har stødt på en del spillere - både medspillere og modspiller - som har spillet i Danmark. Jeg har også researchet lidt, og det forekommer mig, at spillet er lidt mere frit i Danmark. Svensk hockey kan være lidt kedeligt indimellem, og jeg fornemmer ofte, at der er fokus på ikke at begå fejl og spille meget defensivt. Min opfattelse er, at alting er lidt mere offensivt indrettet i Danmark og det bliver vældig spændende at teste, siger Filip Owesson, der glæder sig til masser af ansvar i Herlev. 

- Jeg føler, at de er klar til at give mig en tungere offensiv rolle og mere ansvar. Det er, hvad jeg er ude efter. Derudover kommer jeg ikke til at ændre mit spil i helhed, men jeg vil gerne udvikle mit offensive spil, siger han. 

Owesson har spillet 335 kampe i Allsvenskan for Tingsryd og lige over 100 kampe i Division I, og har ikke været uden for Sveriges grænser endnu i sin ishockeykarriere. I sidste sæson havde han skadesproblemer, men er nu hundrede procent klar til at tage kampen op i Metal Ligaen. 


Odense Bulldogs præsenterer stærk nyhed klokken 12 Rødovre-chef: Vi ser en smule stærkere ud end sidste sæson