For tidligt at spå om spillertruppen, siger Bjørn Sørensen

Rødovre Mighty Bulls afsluttede fredag aften salget af støttebilletter. Men selv om Rødovre jubler over 4035 solgte billetter, så er der kun hårdt arbejde forude, siger direktør Bjørn Sørensen til klubbens hjemmeside.

- Fremtiden ser stadig rigtig hård ud, selvom vi har klaret overlevelsen. Hele samfundet er præget af uvished, for hvor meget påvirkes erhvervslivet og alle sportens uundværlige sponsorer og samarbejdspartnere? Og hvornår må vi overhovedet åbne op for at kunne spille med tilskuere igen? Det er ikke til at vide lige nu, og den uvished er selvfølgelig en stor udfordring, siger han - og forudser ligesom de fleste andre i sportens verden en større nedgang i indtægter. 

- Der kommer færre indtægter til sporten her i den nærmeste fremtid, særligt fra sponsordelen, og det navigerer vi naturligvis også efter i RMB i forhold til den kommende sæsons budgetter. Men vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for, at vi er bedst muligt klar til kamp, når den nye sæson en gang starter op.

- Jeg ved, at mange er begyndt at spørge til det, men det er lidt for tidligt at sige, hvordan en spillertrup kommer til at se ud i næste sæson. Den sportslige ledelse har naturligvis gang i nogle samtaler ud fra vores nye cheftræners ønsker til sammensætningen af spillertruppen og de økonomiske rammer fra bestyrelsen, men hvornår der kommer rigtig gang i den del, er ikke til at sige lige nu, slutter Bjørn Sørensen.


RETRO: Doktor Fredes magiske hænder ET ÅR SIDEN I DAG: Rungsted dansk mester efter 1-0-sejr i Vojens