Thor Dresler er for første gang i boksen MOD Esbjerg i aften i Rødovre Centrum Arena

Esbjerg tager turen over bælterne og vi har dermed den første testkamp i sæsonen, hvor et hold krydser landet øst-vest og dermed også også en interessant øst-vest-konstellation mellem to klubber, der har spillet tætte og intense kampe over de seneste sæsoner.

Ganske interessant er det også, at Thor Dresler for første gang krydser klinger med sine tidligere kolleger fra Esbjerg, hvor Dresler har huseret under Mark Pederson i fem sæsoner. Nu har Dresler fået cheftrænerjobbet i Rødovre og Mark Pederson træner ikke mere Esbjerg, hvor Jason Jaspers har taget over. 

- Det er altid lidt specielt at møde sin gamle klub - også i en testkamp. Når det er sagt, så har de en ny træner med nye idéer, ligesom vi har lidt andre idéer og systemer end sidste år. Desuden er fokus på os og at vi lægger flere lag på vores spil, end at fokus er på modstanderen. Så for at være ærlig, så er der ikke rigtigt fokus på fordele og ulemper. Men sjovt bliver det da at spille mod Esbjerg efter at have været der, hvor det blev til fem sjove og lærerige sæsoner, fortæller Dresler til Rødovres hjemmeside. 

Så det er to hold med nye ansigter i boksen, der mødes i aften. Rødovre mangler både Steffen Klarskov, Jonatan Nielsen og tre nordamerikanere i aften.

Esbjerg måtte til kampen mod Herning for en uge siden undvære Cam Knight, Davis Vandane, Jonas Christensen, Victor Sand, Brady Shaw og Carl Winding og ligesom de andre trænere i ligaen går Jason Jaspers stensikkert og tripper for at få flere spillere i sving. 


Skal Herning være det første hold til at score på Frederikshavn? NORDJYSKE's podcast ARENA med Aalborg-direktør Morten Secher