Nordjyderne kommer til Midtjylland uden mål imod i seks perioder

Herning Blue Fox er for anden gang i løbet af tre dage i sving hjemme i Kvik Hockey Arena, hvor Frederikshavn White Hawks kommer på besøg. 

Igen håber midtjyderne og træner Ben Cooper på, at der kommer flere spillere ind i truppen til i aften. Senest mod SønderjyskE fik Kristian Jensen, Brodie Dupont, Mark MacMillan "sæsontestdebut", men stadig mangler altså Cam Brace, Reid McNeill, Daniel Nielsen og Anders Poulsen. Sidstnævnte er formentlig ude i nogle uger endnu.

Til gengæld var Kristian Jensen med i målfesten mod SønderjyskE tirsdag aften, hvor Herning nok skabte masser af offensive ting, men altså også lod fem kasser gå ind og startede med hurtigt at være bagud 0-3. Der har formentlig været lidt video - trods status af træningskamp - for træner Ben Cooper efter kampen.

Frederikshavn kommer fuldstændig pletfrit til Herning. Nordjyderne har vundet 3-0 over Aalborg og derefter 6-0 i Odense, og dermed har Mathias Seldrup fået en perfekt start på sit ophold hos White Hawks. 

Vi har tegn på en ny interessant førstekæde med Jesper Jensen og to russere Bumagin og Yashin hos Frederikshavn, hvor tilskuerne stadig går og venter på, at kontrakten med Jensen bliver offentliggjort. Samtidig står Kyle Hope og Brock Beukeboom på trapperne i forhold til arbejdstilladelsen. 

Spændende perspektiver før matchen i aften. 


NY IMPORT rammer Odense Bulldogs senere i dag Rødovre-Esbjerg: Dresler møder sine gamle venner