Sådan stillede de to mandskaber op i aftes i Rødovre Centrum Arena

Rødovre og Herlev mødtes i aftes i sæsonens første træningskamp, og som altid var det spændende at se, hvordan de to hold matchede hinanden i opstillingerne, samtidig med, at vi får set de første konturer af opstillingerne. Ikke mindst hos Herlev, hvor Patric Wener havde samtlige sine imports til rådighed.

Herlevs nye kaptajn Joonas Riekkinen gik ind som center og havde Luis Blak Olsen og Alexander Lindqvist-Hansen på flankerne. I andenkæden stillede Herlev med Joseph Jonsson som center og Filip Owesson og Mathias Åkesson som wing. Man aner altså samme ”kædemønster” som i fjor.

Herlevs tredjekæde bestod af Linnet-brødrene og Magnus Molge, mens Christoffer Gath, Simon Golbert og Magnus Lykke Jonassen udgjorde fjerdekæden.,

Backkæderne: Anton Johansson, Lasse Mortensen - Daniel Baastrup-Andersen, Alexander Edström -  Magnus Koch, Sebastian Niebling – Alexander Borup.

Rødovre havde Steffen Klarskov i førstekæden sammen med Nicklas Carlsen og med Nikolaj Zorko som center foran den nye svensker Jonatan Nielsen og Marco Illemann, der udgjorde Rødovres første backpar.

I andenkæden var de to nye fra netop Herlev, Magnus Povlsen og Benjamin Mauritzen sat sammen bagved en ung trio i form af Oliver Kjær, Oliver Reuter og Maksim Popovic.

Jonas Sass var center i Rødovres tredjekæde med Magnus Carlsen og Victor Cubars på kanterne. De tre spillede foran Lasse Carlsen og Christoffer Frænell, mens de to nye uprøvede kræfter Jesper Horsted og Joshua Heerwagen var alene i fjerdekæden.

Rødovre var uden tre imports og Matthias Asperup.


Livestream fra Frederikshavn lørdag eftermiddag Herlev-træner: Vi kommer med mere tyngde i den her sæson