I forhold til de seneste sæsoner har Herlev hentet en ny type af spillere, der skal sende mere fysik ind i spillet

Det bliver et anderledes Herlev-hold, vi får at se i den kommende sæson. Hvor Eagles-mandskabet før spillede med mindre spillere og med fokus på højt tempo, bliver det i Metal Ligaen 2020/21 et tungere Herlev-hold, vi får at se.

Ikke tungt, som langsomt på skøjterne, men træner Patric Wener vil gerne smide lidt mere fysik ind på sit hold og dermed give Herlev muligheden for at vinde på flere forskellige måder.

- Det er ny slags spillere i forhold til sidste sæson. Det er igen sultne spillere, der kommer fra mange år i Allsvenskan og Division I i Sverige og gerne vil prøve noget nyt. Det er spillere, der måske har siddet lidt fast i Sverige og nu vil have en større rolle et andet sted, fastslår Patric Wener og giver Alexander Lindqvist-Hansen som eksempel.

- Han kom til os sidste sæson og havde kun spillet boxplay og i defensiven i Sverige. Nu fik han en større rolle og rundede 20 mål hos os. Han udviklede sig voldsomt, og det tror vi også på, at andre spillere kan gøre, lyder det fra Herlev-træneren.

En af de spillere, der ifølge Patric Wener kan tage samme skridt er den blot 22-årige spilfordeler Joseph Jonsson, der kommer fra Karlskrona og allerede har en SHL-sæson på bagen.

- I Sverige har han været en tacklende spiller og medvirket meget i boxplay. Nu får han meget mere ansvar og kan forhåbentlig udvikle sig, siger Wener.

Det er ikke tilfældigt, at han har taget mange svenske spillere ind. Wener ville ikke tage chancer i forhold til Coronakrisen og gik direkte efter sine landsmænd.

- Jeg tror, vi kommer tættere på toppen. Det er vores mål at udvikle os og tage et skridt opad i hver eneste sæson. Jeg glæder mig til at se vores nye danskere og jeg tror, at vores fjerdekæde kommer til at spille en større rolle og tage et skridt fremad i den her sæson. Jeg har også forventninger til en spiller som Magnus Molge, som kan tage et skridt opad, siger Wener.

Men først og fremmest skal vi altså forvente et mere fysisk Herlev-hold end tidligere i Wener-epoken og måske et hold, der spiller en anelse bredere end tidligere.

Væk er superkæden med Thompson, Skinnars og Rollin Carlsson, og Joonas Riekkinen og ”Flash” Lindquist er de eneste to imports, der er returneret til en ny sæson. Det bliver altså også første gang efter tre sæsoner, at Herlev spiller uden holdets bankende hjerte, kaptajn Brett Thompson, der er skiftet til norsk ishockey.

- Al muligt held og lykke til Brett. Fantastisk person og en dygtig ishockeyspiller, der fortjener det bedste. Men i Joonas Riekkinen har vi altså fået en ny kaptajn, der har kæmpestor erfaring, siger Patric Wener til Metalligaen.dk.


Rødovre-Herlev gav et første smugkig på kæderne "RETURN TO PLAY": Det ligner et realistisk håb om mere end 500 tilskuere