Mighty Bulls-målmanden nyder det store sammenhold i Rødovre og de kulturelle input udenfor banen

Rødovre-målmand Matt O’Connor nyder at være i Danmark. Det er den lange målmands første sæson i Europa, og Matt O’Connor har ikke mindst noteret sig et bedre sammenhold i omklædningsrummet, end han har oplevet i AHL og ECHL tidligere i karrieren.

Det siger han i et længere interview med Rødovre Lokal Nyt.

- Jeg har oplevet et af de bedste og mest dynamiske omklædningsrum nogensinde her i Rødovre. Hver spiller er fokuseret på holdets succes og her er et fantastisk sammenhold. Vi kæmper hårdt for hinanden, som også er nødvendigt, da det kan være vores stærkeste våben mod de bedste modstandere, siger O’Connor.

- Tidligere i AHL og ECHL har jeg oplevet et omklædningsrum, der var sammensat af individualister, som spillede for deres egen karriere og det var dét, lyder det fra den lange målmand, der nyder at være i Rødovre og København, hvor han gerne tager cyklen rundt og nyder livet, når der ikke står ishockey på programmet.

I december havde han sin mor på besøg, og programmet var komprimeret og hyggeligt.

- Jeg har vist min mor rundt til flere magiske steder som Tivoli, Vikingeskibsmuseet, Statens Museum for Kunst, Statens Naturhistoriske Museum, Nyhavn julemarked, Højbro Plads julemarked, Christiania julemarked, Tivoli Food Hall og Torvehallerne.

- Min mor følte, hun var med i en film hver eneste dag i Danmark og hun er fuldstændig vild med Danmark og København, lyder det fra Matt O’Connor, der også – fortæller han i artiklen – nyder hverdagen og livet Rødovre, som han betegner som værende meget hyggeligt.


Skuffet Rødovre-direktør: Bøde koster muligheder for ekstra import Trods nederlag på 1-7: Frederikshavns nytårstrøjer gav 60.000 kroner i kassen