Målmanden fortsætter hos Vestegnsklubben

Endnu en glimrende nyhed for Rødovre-fansene, der kan se frem til at William Rørth igen vogter buret i klubben i den kommende sæson. 

- Igennem seneste sæsons grundspil spillede William et solidt spil og specielt i slutspillet nåede hans spil et højere niveau. Her endte William med en redningsprocent på 92,7%, der blev slutspillets bedste målmand.

- Dette er virkelig imponerende og siger noget om det høje niveau som William besidder. I foråret William med landsholdet, det blev til en kamp mod Norge (spillemæssig debut) og en fuld VM-deltagelse. Vi er sikre på, at William med sin ærgerrighed og gode parring med målmandstræner Nicolai Heine, vil fortsætte sin udvikling i den kommende sæson, og dermed vil William være en vigtig hjørnesten for den fremtidige udvikling i RMB, siger cheftræner Olaf Eller omkring kontraktforlængelsen.

William Rørth fortæller selv følgende omkring sin kontraktforlængelse:

- Jeg er meget glad for at kunne fortælle, at jeg har valgt at forlænge min kontrakt med Rødovre Mighty Bulls. Jeg valgte RMB, da jeg synes, at det nye og spændende setup, der er ved at tage form i klubben, er meget interessant. De nye ejere har allerede vist en stor dedikation og vision for fremtiden, hvilket gør mig utrolig optimistisk for den kommende sæson, siger han. 

- Personligt var sidste sæson en rigtig god sæson med både deltagelse i et A-VM og en slutspilsplads, hvilket var meget tilfredsstillende, og med den stigende opbakning Olaf Eller giver mig, er jeg sikker på, at vi kan løfte Rødovre Mighty Bulls til at opnå store ting og tage klubben til nye højder. Jeg ser frem til at fortsætte med at bidrage til Rødovres succes og arbejde sammen om at realisere vores fælles mål, siger William Rørth til klubbens hjemmeside. 

 


GRUNDTVIG klar til sin ottende sæson i Esbjerg ANDERS BIEL fortsætter i SønderjyskE