Forwarden trives i det vestjyske og vil have endnu en guldmedalje, siger han i en pressemeddelelse.

Den 25-årige forward Andreas Grundtvig er klar til sin ottende sæson i Esbjerg efter han i sommeren 2017 rykkede teltpælene op og rykkede mod vest. 

Det skriver vestjyderne i en pressemeddelelse, hvor Grundtvig glæder sig over, at han fortsætter hos Energy. 

- Jeg har været i Esbjerg igennem efterhånden mange sæsoner og jeg trives her. Jeg kender de muligheder, som det giver at være Esbjerg-spiller. Jeg kender drengene i truppen, organisationen og byen. Jeg spillede under Mark Pederson og Jason Jaspers. Og nu er det Dan Jensen som er cheftræner, fortæller Andreas Grundtvig.

- At skifte træner betyder en ny start for alle. Alle er sultne og ivrige efter at vise sit værd overfor den nye træner, så det er et godt udgangspunkt. Alle ønsker at imponere trænerteamet og sikre sig den bedst mulige plads på holdet. Dan kommer med nye øjne, så det er et godt udgangspunkt for den kommende tid.

Andreas Grundtvig har spillet mere end 400 kampe i Metal Ligaen, hvor det er blevet til 80 scoringer og 179 point. Den arbejdsomme forward har repræsenteret Danmark til to U18 og har spillet i Champions Hockey League.

– Andreas er en dygtig og arbejdsom spiller, som er en del af vores danske stamme på holdet. Jeg er derfor glad for, at han også næste år er en del af vores trup. Han kender dermed holdet, kulturen og omgivelserne og bidrager med en enorm vindermentalitet, så han er en vigtig del af holdet, fortæller cheftræner Dan Jensen fra Esbjerg Energy.

– Alle spillere i truppen er forskellige og vigtige på hver sin måde for holdet. Alle har noget særligt de bidrager med, og Grundtvig bidrager blandt andet med en stor aktie i klubbens kultur og en vilje til at gøre det der skal til, for at vinde kampene Og så er han en spiller, der formår at gå
forrest og vise vejen når det gælder, siger han.

Andreas Grundtvig er wing og 180 cm høj. Han stammer fra Hørsholm og har repræsenteret Rødovre Mighty Bulls før skiftet til Esbjerg.

- Jeg har været i Esbjerg siden jeg var helt ung. Det giver et godt kendskab til kulturen her og giver mig mulighed for at formidle kulturen og værdierne til de nye i truppen. Esbjerg er et særligt sted for mig, men 100 procent vestjyde bliver jeg nok aldrig, selv efter så mange år.

- Mine ambitioner er stadig store, ikke mindst efter vi spillede finaleserie sidste år. Vi har meget, som vi kan bygge videre på. Alle trænere er jo forskellige, så det bliver spændende at arbejde med Dan Jensens nye spillestil. Målet er der jo ikke nogen tvivl om. Vi vil have guld, slutter Andreas Grundtvig.


Jens Nielsen stopper som cheftræner hos Aalborg Pirates Rødovre Mighty Bulls forlænger med William Rørth