Bronzevinderne skal have ny træner i den kommende sæson

Efter eget ønske fra Jens Nielsen, har Aalborg Pirates accepteret, at han stopper som cheftræner, selvom der var kontrakt for den kommende sæson. 

Det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

- Jens har fået et tilbud om at blive assistenttræner i Sverige for en SHL-klub, og lige som når vores spillere en gang i mellem får et tilbud fra de helt store ligaer og klubber, ønsker vi naturligvis ikke at stå vejen, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Jens Nielsen tiltrådte med få dages varsel i januar måned, efter fyringen af Garth Murray og skrev kontrakt for forrige og den kommende sæson. Jens nåede at stå i spidsen for Piratskibet i 24 kampe, og sluttede af med bronzemedaljerne i Metalligaen.

- Jeg er faktisk ked af at forlade Pirates for jeg trives perfekt i Aalborg, men det her er en chance jeg ikke kan sige nej til, udtaler Jens Nielsen. 

- Den danske liga er for nogen en løftestang ud i Europa, og vi ser det som en stor ‘cadeau’ når de store klubbers øjne er rettet mod os, slutter Ronny Larsen og tilføjer at der som tak fra den svenske SHL-klubs side, allerede er aftalt en træningskamp i Aalborg om et år.


TOMMY MUCK skifter til tysk ishockey GRUNDTVIG klar til sin ottende sæson i Esbjerg