Odense-amerikaneren skal spille for nyoprykket DEL2-mandskab

En af de bedste Odense-udlændinge fra den forgangne sæson, Tommy Muck, skifter til tysk ishockey. Her har han skrevet kontrakt med Blue Devils Weiden, der netop er rykket op i DEL2, den næstbedste tyske række. Weiden har haft flere gode tilløb til oprykning, men det lykkedes altså først i sidste sæson med en sejr over Hannover Scorpions i finalen. 

- Tommy er en skøjtestærk forsvarsspillet, som både kan sætte accenter i defensiven og offensiven. Samtalen med ham var meget positiv, og jeg har kun hørt godt om ham. Hans rutine og indstilling bliver en stor berigelse for os. Jeg glæder mig meget over, at han valgte os, siger Jürgen Rumrich, sportschef i Blue Devils Weiden, til klubbens hjemmesiden.

- Klubbens koncept overbeviste mig om, at det var den rette løsning. Det er en stor chance og udfordring for mig at få muligheden for at spille i DEL2, lyder det fra Tommy Muck selv.

Det lå i luften, at han ikke ville forlænge med Odense, eftersom fynboerne allerede har skrevet med Brandon Estes, der ligner nogenlunde samme spillertype som Tommy Muck. 

 


Nikolaj Henriksen vender hjem til barndomsklubben Jens Nielsen stopper som cheftræner hos Aalborg Pirates