Sundquist: Vi skal gøre alt, hvad vi kan

Det ser vanskeligt ud for Rødovre Mighty Bulls i bunden af Metal Ligaen, hvor forstadsmandskabet kæmper - efterhånden meget hårdt - for at holde trit med konkurrenterne. Træner Magnus Sundquist gør status på klubbens hjemmeside efter de to nederlag på 2-7 mod SønderjyskE og Odense - begge modstandere, der kom direkte fra et Corona-break. Forinden havde Rødovre vundet 3-2 over Esbjerg. 

Den svenske træner understreger, at Rødovre ikke giver op, "før den fede dame har sunget" og slutspilspladsen definitivt er væk. 

- Efter en god sejr i Esbjerg har vi tabt to kampe på, at ydmygheden omkring opgaverne og situationen har været alt for dårlig.

- Det er overhovedet ikke acceptabelt, den måde, som vi har ageret i egen zone. Der har vi ikke respekteret opgaverne og spillet situationerne færdigt i egen zone. Der har været alt for meget fokus på angreb og offensive tanker, inden det defensive er afsluttet – og det koster.

- Nu har vi på en alvorlig måde fået gået igennem, hvad vi som hold skal forlange af hinanden fremover.

Det ser svært ud at nå en slutspilsplads, men der er stadig kampe og point at spille om for alle hold – og det er vigtigt for Sundquist ikke at smide håndklædet i ringen. For muligheden er der, selvom den er blevet mere spinkel:

- Jeg kan forstå, hvis nogle mener, at det er bedre at lægge denne sæson bag os og rette blikket fremad mod næste år og den plan vi har med de næste 2-3 år. Men vi er alle enige om, at vi skal gøre alt, hvad vi kan, til det sidste. Vi har set, hvor gode vi kan være, men det gælder om at have det rette fokus, hver gang man entrerer isen.

- Selvom det er op ad bakke, så må vi spillere og trænere ikke give op på nogen måde. Vi er de sidste, der må det. Det er et ansvar, vi har for vores fans, sponsorer, ligaen og alle andre. Det er også et signal, som vi bygger på og arbejder videre på med henblik på fremtiden.

Rødovres næste kampe er på onsdag på udebane i SønderjyskE samt fredag hjemme i Rødovre Centrum Arena mod Rungsted.


DOMMER GRUMSEN udtaget til Paralympics Finsk back forstærker Esbjerg Energy