Jørgen Illemann gør status ovenpå de mange skader, der har plaget Rødovre gennem efteråret

Rødovre har døjet med et gigantisk antal skader i løbet af den første halvsæson i Metal Ligaen. Desuden repræsenterede fem Rødovre-spillere U20-landsholdet ved Division IA i Minsk, og Kasper Larsen kommer skadet hjem.

Lige nu er status, at U20’erne på vej ind igen, men både Matthias Asperup, Nicklas Carlsen og Julius Nyquist for øjeblikket er ude. Jonas Sass var ikke med i weekendens kampe mod Esbjerg og Frederikshavn, så lige nu er der en håndfuld Rødovre-spillere – sådan mere eller mindre – ude.

- Det har været svært med et amputeret hold, men jeg synes, spillerne har gjort det godt, og med få undtagelser vist den rette indstilling og vilje, konkluderer sportschef Jørgen Illemann.

Han vil rigtig gerne have brugt sit sidste importkort, så han kan få en stærk spiller ind i stedet for de langtidsskadede nøglespillere. 

- Jeg har lagt en ansøgning ind til bestyrelsen, men har fuld respekt for pengene, og fuld respekt for, at økonomien ikke skal sættes over styr, siger Jørgen Illemann. 

Der har været kaldt ekstra folk ind. Både rutinerede folk og spillere fra RSIK’s hold i 1. division, og det er slet ikke umuligt, at flere af ”vikarerne” fortsætter.

- Jannik (Karvinen) har gjort det overraskende godt, og bevist at han stadig godt kan være med, og det kunne godt være en mulighed at bruge ham, hvis vi kan blive enig med ham og hans arbejdsgiver. Maksim Popovic kom oprindeligt til RSIK, og fik en uventet hurtig chance hos os. Selvfølgelig skal han udvikle sig endnu mere, man han har gjort det virkelig godt, og er en spændende spiller set med fremtidens øjne. 

- Maksim har vist sig som en stærkt trænet fyr, der kender Metal Liga-gamet, og han har vist god energi. Ham kunne vi måske også tale videre med.  Lasse Carlsen er tidligere ligaspiller, men har selv sagt fra på grund af uddannelse, siger Jørgen Illemann. 

Til gengæld – understreger sportschefen – er det sikkert og vist, at Morten Andreasen så hurtigt som muligt sendes tilbage til stillingen som assisterende træner.


Frederikshavn slog Esbjerg i helt lige kamp Rødovre-sportschef om udlændingeloftet: En debat med rigtig mange nuancer