RMB stopper samarbejdet med cheftræner Thor Dresler

Rødovre Mighty Bulls har valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Thor Dresler fra dags dato.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Thor har været både vellidt og yderst professionel gennem hele sin tid i Rødovre. Han har arbejdet fokuseret og målrettet, og er altid mødt velforberedt op til mindste detalje. Til trods for dette, er sæsonstarten resultat- og spillemæssigt ikke tilfredsstillende, og vi ser holdet og spillerne til at have potentiale og styrke til mere, lyder det fra Rødovre Mighty Bulls-ledelsen, der ligeledes skriver følgende. 

- Derfor mener vi, at der er brug for ny inspiration, nye tanker og en ny stemme på trænerbænken til at sparke energi ind, så holdet kan nå klubbens målsætning om at kvalificere sig til slutspillet. Vi ønsker Thor al muligt held og lykke fremover, og takker ham for hans entusiasme og store arbejdsindsats. Det er desværre ikke blevet den succes, som vi alle havde håbet og troet på, hvorfor vi nu går nye veje.

Rødovre arbejde nu på at få tilknyttet en ny cheftræner til holdet og forventer i løbet af kort tid at komme med oplysninger omkring den fremtidige trænersituation.

Når det gælder Rødovre Mighty Bulls er der et glohedt navn ude på markedet. Det er naturligvis Magnus Sundquist, der er tidligere træner og spiller i klubben. Han tog tidligere i sæsonen afsked med den rumænske klub Miercurea Ciuc/Csikszereda, da klubbens ledelse og Sundquist ikke ville samme vej.

Nu kunne han sagtens - her spekuleres for egen regning - ende som afløser for Thor Dresler i Rødovre. 


TO SPILLEDAGES KARANTÆNE til Sune Hjulmand, Esbjerg Energy Ian Edmondson stopper i Aalborg Pirates af personlige årsager