Tæt affære i Rødovre Centrum Arena endte med hjemmesejr

En af de nye hos Rødovre Mighty Bulls, Joshua Heerwagen, blev matchvinder for Rødovre i aftenens kamp mod Esbjerg, hvor hjemmeholdet vandt 4-3 i en ganske intens og tempofyldt kamp. Flere nordamerikanere var blevet klar: Trevor Cheek spillede mod sine gamle holdkammerater og for Rødovre, der også havde fået Dylan Busenius klar til kamp.

Esbjerg havde fået arbejdstilladelser klar til samtlige fem nordamerikanske aktører og kunne derfor stille i noget, der lignede stærkeste opstilling.

Energy kom hurtigt foran ved Valdemar Ahlberg efter en stærk start af gæsterne, men Rødovre fik udlignet ved Victor Cubars, der fik assister af Oliver Kjær - også tidligere Esbjerg-mand - og Matthias Asperup, der fik sæsondebut.

Cubars var på pletten igen kort inde i anden periode med en powerplay-scoring, men der var kvittering til 2-2 ved Søren Nielsen, der omsatte en hurtig omstilling, fortæller Rødovres hjemmeside. Jeppe Vinther - i første backpar med Davis Vandane - sørgede for, at Esbjerg kom foran inden anden periodes udløb.

Manglende disciplin hos Esbjerg har tidligere været et problem, og det var også to Energy-udvisninger, der sendte hjemmeholdet tilbage i kampen. Benjamin Mauritzen scorede i overtal, assisteret af Sass og Reuter. Som kampen skred frem mod slut, blev spillerne trætte, men Heerwagen, der er kommet fra Gentofte til Rødovre, sørgede altså for, at aktørerne ikke skulle i overtid.