Den nye fransk-canadiske akse kan få en nøglerolle hos Mighty Bulls

Ok, det gik ikke godt for Rødovre tirsdag aften i Frøs Arena i Vojens.

Mighty Bulls blev stanget ned med 0-5 af sønderjyderne, men kunne trods alt glæde sig over at have to nye og på papiret ret gode navne inde på holdet. 

Guillaume Leclerc kom direkte fra Amiens med 15 point i 11 kampe, mens Jeremy Beuadry, der som bekendt ikke fik sin kontrakt med Herning Blue Fox godkendt, nåede at notere sig for syv point i fem kampe for samme klub.

Beuadry har en fortid i ECHL, hvor han står med 87 point i 181 kampe og -36 i plus/minus-statistikken.

Nu er virkeligheden for begge spillere Metal Ligaen og Rødovre Mighty Bulls, og noget tyder på, at træner Thor Dresler agter at give sine nye folk en nøglerolle. Begge spillere fik nemlig over 20 minutter i Vojens for nylig.

Helt nøjagtig spillede Beuadry 22:15 minutter, mens Leclerc blev noteret for 21:30 minutter. Førstnævnte skød på mål fire gange, men var altså også inde på to SønderjyskE-mål, mens Leclerc var inde på et enkelt mål imod.

Kun Dylan Busenius spillede flere minutter på Rødovre-holdet end de to nye folk.

Busenius spillede i øvrigt sammen med Beuadry, mens Guillaume Leclerc indtog en rolle i førstekæden med Trevor Cheek og Steffen Klarskov.

Spændende, hvordan de to nye ansigter præsenterer sig i morgendagens tv-kamp mod Rungsted. 


Herning-træner: For dårligt over hele linjen i Herlev SPORTSØKONOM opsummerer: Sådan ser regnskab og økonomi ud i klubberne