Ben Cooper var skuffet over syv indkasserede mål tirsdag aften i Spar Nord Arena

Det var en overraskelse, at et svækket Herlev-hold kunne banke hele syv mål ind bag Herning-målmand Simon Nielsen tirsdag aften i Spar Nord Arena. 

Herlev vandt 7-5 over midtjyderne, og det efterlod en skuffet træner i form af Ben Cooper, der ikke ville skyde skylden direkte på sin målmand, der endte med en redningsprocent på 72. 

Simon Nielsen fik ganske enkelt ikke hjælp nok af sine medspillere, konstaterede Cooper overfor Herning Folkeblad efter kampen, der heller ikke var ude efter Reid McNeill og Petter Hansson, der begge var inde på hele fire Herlev-mål. 

- Det er naturligvis ikke kun backernes skyld, at der bliver scoret så mange mål mod dem. Det falder også tilbage på angriberne samt målmanden. Vi mangler nogle redninger i sådan en kamp. Det er over hele linjen, det ikke er godt nok. Vi vinder som hold, og vi taber som hold, siger Ben Cooper til avisen.

- Vi dominerer totalt på skudstatistikken, men det kan vi jo ikke se på resultatet. Det bliver alt for individuelt undervejs. Vi vandt over Herlev for en uge siden. Samtidig spillede de med kun tre kæder mod vores fire, og der var tilmed to angribere de måtte bruge som backer. Måske får det nogen af vores spillere til at tænke, at det så bliver en nem sejr, lyder det fra Herning-træneren. 

Midtjyderne møder SønderjyskE fredag aften i Herning, en vigtig duel i kampen om fjerdepladsen. 


OPTAKT: Herning Blue Fox-SønderjyskE Rødovres to nye spillere: Masser af istid til Beuadry og Leclerc i Vojens