De to Metal Liga-aktører fra denne sæson har sat sig på hver sin kamp i Pacific Division-finalen

Der er en dramatisk playoff-finale i gang i AHL's Pacific Division i disse dage. Divisionen er den eneste, der spiller slutspil i denne sæson, hvor AHL ikke uddeler Calder Cup.

Til gengæld kæmper holdene i Pacific Division om John D. Chick Trophy og lige nu er to tidligere Metal Liga-spillere fra denne sæson - Jonas Røndbjerg og Adam Cracknell - i gang med at udkæmpe en bedst af tre-serie om at tage et trofæ med hjem fra sæsonen.

I den første kamp i Henderson var det Adam Cracknell, der trådte frem som afgørende faktor. Canadieren, der i nogle måneder i efteråret nærmest "bar" Esbjerg fremad i grundspillet, scorede det afgørende mål i overtid og blev First Star i den første kamp, som Condors vandt 3-2 over Henderson Silver Knights, som har Jonas Røndbjerg på holdet.

Røndbjerg var til gengæld helt på toppen tidligt denne morgen dansk tid, da han og Silver Knigths endte med at vinde kamp to i bedst af tre-serien.

Den tidligere Rungsted-spiller spillede en af sine største kampe i sin AHL-tid, da Henderson vandt med 6-3 i Bakersfield. Røndbjerg scorede nemlig to gange i første periode med 10 minutters mellemrum, og det andet mål kom endda i undertal og bragte Silver Knights på 4-0.

Den periode kom Bakersfield sig ikke over, og Henderson endte med at vinde kampen ganske sikkert med 6-3.

Jonas Røndbjerg blev kåret til Second Star i kampen og er nu klar til sæsonens sidste duel, når det natten til søndag gælder kamp tre i serien.

Den kamp spilles på Adam Cracknells hjemmebane i Bakersfield.

Kaptajnen forlænger: Jannik Christensen tager et år mere hos Energy Odense og SønderjyskE tager en ekstra testkamp - åbner tidligt