Det skorter ikke på lovord efter den russiske forwards forlængelse i Aalborg

Lørdag formiddag offentliggjorde Aalborg Pirates forlængelsen med den russiske forward Kirill Kabanov, der har skrevet under på en treårig kontrakt med klubben.

Det er ikke tilfældigt, for Kabanov holder af at være i Aalborg, hvor han føler sig hundrede procent tilpas. Ikke blot på isen, men også i byen. Så derfor bliver han også en af de udlændinge, der kommer til at være længst i Metal Ligaen. Ikke mindst i "disse tider", hvor mange udenlandske spillere ofte skifter videre efter en sæson eller to i Danmark.

- Kirill er nok den bedste holdkammerat, jeg nogensinde har set. Der er intet egoistisk i ham. Med de færdigheder han har, så burde han faktisk være mere selvisk, men han knokler i holdets tjeneste, og han kan også være den afgørende spiller. Han er på mange måder en atypisk russisk spiller, siger Aalborg-sportschef Ronny Larsen i et interview med Nordjyske efter forlængelsen.

- Det er ligaens bedste spiller, vi har forlænget med. Overall er han den bedste spiller. Vi får lavet noget meget grundig statistik fra et russisk firma, der går i dybden med alle aspekter af spillet, og her er Kirill med afstand den bedste spiller, når man laver en samlet score, lyder det fra Larsen. 

Stor glæde hos alle parter i Aalborg, hvor Kabanov er den første import, der foreløbig står på holdsedlen i den nordjyske hovedstad. Mon ikke flere følger inden længe? 


PATRICK GALBRAITH TAGER TO ÅR mere i SønderjyskE Ny fanzone: Odense Bulldogs lancerer Carlsberg Corner