Gæsterne vandt den sidste sjællandske klassiker i denne sæson

Rødovre Mighty Bulls-Rungsted Seier Capital 0-3 (0-0, 0-2, 0-1)

Sæsonafslutning i Rødovre med gratis adgang til lokalopgøret mod Rungsted, havde lokket mange tilskuere til Rødovre Centrum Arena.

Under introduktionen til kampen forlød det, at stort set alle hjemmeholdets spillere fortsætter i næste sæson, men intet nyt om, hvem der skal træne holdet endnu.

Rødovres keeper William Rørth havde en travl aften og havde det ikke været for hans fremragende præstation var det endt med en kæmpe sæk til Rødovre, der udmattede kom ud af kampen med skindet på næsen, trods nederlaget.

Åbningen af kampen var en slagudveksling med stor fysik som annonceret inden matchstart. At kampen var uden betydning for duellanterne, var ikke til at se. Rødovre ville gerne slutte med maner i egen hule og tre point. Gæsterne derimod skulle pudse slutspilsformen af, inden det for alvor går i gang.

Mads Eller havde at par friløbere i starten, inden gæsterne trak aftenens første udvisning. Trods højt tempo i puckomgangen, var et stolpeskud det nærmeste, hjemmeholdet kom en scoring i overtalsspillet.

En friløber kort efter til Johan Lundgren endte med endnu udvisning til gæsterne, men heller ikke denne gang var der bid i hjemmeholdet, - faktisk var gæsterne tættest på scoring.

Med fem minutter til første pause var det Rungsted der trak første udvisning på hjemmeholdet, men heller ikke her blev der scoret. For lidt kvalitet var kendetegnende.

Men 35 sekunder tilbage på uret tog hjemmeholdet deres anden udvisning i perioden. Det var tæt på, at koste en scoring til Rungsted, der nærmede sig første scoring. Periodens bedste spiller var Mads Eller der viste et niveau i en klasse for sig i en underholdende første tyve minutter.

Anden periode startede således med gæsterne i overtal, og hjemmeholdet blev spillet tynd i flere sekvenser, men heroisk fight hjalp William Rørth til at holde nullet. Minuttet senere igen overtal til Rungsted, og endnu en udvisning til hjemmeholdet betød to mands overtal til udeholdet der endelig fik udbytte. Rasmus Thykjær Andersson var skarpretter.

Fuldtallige igen skulle tyrene finde på et eller andet er kunne vende kampens udvikling, men i skudstatikken var der kun noteret fire skud her midtvejs i opgøret, hvor David Grubak ikke blev sat på alvorlige prøvelser. Tre kampe på fem dage er hård kost, selv for topatleter.

Med fem minutter tilbage af anden periode fik hjemmeholdet en gylden mulighed da gæsterne trak i nødbremsen, men koncentrationen svigtede og straks fuldtallige kunne gæsterne score på en break away. Magnus Carlsen scorede til 2-0 for Rungsted.

Endnu en udvisning til hjemmeholdet satte en stopper for hjemmeholdets initiativ, men bragte ingen ændring på scoreboardet inden slutfløjtet for periode lød.

Tredje periode startede med endnu en scoring til Rungsted. Det var Lucas Andersen der på en hurtig spilvending medens hjemmeholdet var kørt til udskiftning, eksekverede uden chance for William Rørth.

Det meste af spillet foregik i Rødovres zone med enkelte afstikkere den anden vej, men hjemmeholdet havde ikke mere krudt i skøjterne og Rungsted kunne sikkert skøjte sejren hjem.

Frederikshavn i fin form før slutspillet med tredje sejr på stribe Kriseramte SønderjyskE ydmyget på hjemmebane