Spillerne skal kigge sig selv i spejlet, lyder det fra Thomas Friberg

Før Rungsteds kamp mod Herlev onsdag aften, var Rungsted-direktør Thomas Friberg "ude med riven" i kampprogrammet, hvor han skitserede situationen efter 1-5-nederlaget i Frederikshavn søndag aften.  

Det var ikke nogen god oplevelse for direktøren, der så et Rungsted-mandskab, som slet ikke levede op til forventningerne. 

- I søndags tog vi til Frederikshavn, og jeg havde ret store forventninger til, at vi nok skulle komme derfra med en sejr. Det blev desværre ikke tilfældet, da en kombination af en dårlig indsats fra vores side, og et højt niveau fra Frederikshavns målmand Tadeas Galansky medførte et 1-5-nederlag, lyder det fra Friberg. 

- Der er ikke meget mere at sige til det, end at det simpelthen ikke var godt nok af os. Hvis vi skal gøre os en forhåbning om at have nogen relevans i dette års slutspil, så skal vi kunne levere i alle kampe. Hvis vi ikke formår det, kommer det til at blive en meget kort fornøjelse i dette års slutspil, skriver direktøren og ser tilbage på sæsonen og de mange skader, der har plaget Rungsted. 

- Ingen tvivl om, at det har været en meget svær sæson med mange skader, men de fleste spillere er tilbage, og de skal kigge sig rigtig godt i spejlet, inden de trækker vores mørkeblå trøje over hovedet, skriver Thomas Friberg. 

- Trøjen skal bæres med stolthed og hjerte, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er spillere, der skal vise,
at de har fortjent en kontrakt næste sæson, hvis de skal gøre sig forhåbning om at blive i Rungsted.

Humøret var næppe bedre efter nederlaget mod Herlev, og mod Rødovre i aften kræves der sejr til Rungsted, hvis håbet om at passere Frederikshavn i tabellen skal bevares. 


Esbjerg slog Odense for femte gang og overtog 4. pladsen OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Rungsted Seier Capital