Kampstart 20:00 i Rødovre Centrum Arena

Der bliver tryk på i Rødovre Centrum Arena i aften, hvor hjemmeholdet for sidste gang i sæsonen udfordrer de klassiske rivaler fra Rungsted. 

I sidste uge slog Rødovre Herlev Eagles, og tænk, hvis Mighty Bulls kan smide Rungsted under bussen også. Det vil være en forrygende sæsonafslutning Rødovre på den måde kunne levere, og den vil give optimisme frem mod næste sæson.

Da Rødovre tidligere på dagen havde lagt sin optakt på klubbens hjemmeside, var der trukket 2754 billetter. Det er Rødovres sidste hjemmekamp i grundspillet og dermed også for sæsonen. 

- Det er ret deprimerende, at vi står i den situation, at i dag er årets sidste hjemmekamp, men samtidig så vil vi gøre alt for at slutte godt af overfor vores fans. Det har givet en utrolig gejst i omklædningsrummet, at der kommer så mange mennesker i aften, så holdet er meget motiveret og opsat på at få en god præstation og takke fansene for deres opbakning igennem sæsonen, siger Rødovre-kaptajn Mads Eller, der garanterer et topmotiveret hjemmehold i aften. 

Det bliver ikke nemt for Rødovre i aften. 

Rungsted kommer på besøg og efter to nederlag - samlet 1-7 - mod Herlev og Frederikshavn, er Rungsted ikke helt kommet i trit igen efter den lange stime af nederlag, som holdet måtte tage imod inden sidste fredags nederlag mod SønderjyskE.

Og med den røffel, som direktør Thomas Friberg gav i kampprogrammet inden Herlev-kampen, så kan man næsten ikke tro andet end at Rungsted kommer med furore til kampen.

Det forventer vi: Derfor kommer Rungsted også ind som favorit. Holdet er på papiret langt stærkere end hjemmeholdet, og derfor ligner det tre point til gæsterne trods den store opbakning fra publikum.

Hold øje med: Er det tid til, at Matt Pompei spiller en storkamp for Rungsted? Er Mads Eller i derbyform for Rødovre?

Skader/karantæner: Rødovre var senest uden Frank Gymer og Alberto Pison, mens Rungsted spillede mod Herlev uden Tim Daly og Nick Moutrey. 

Historikken: Rødovre har drillet Rungsted flere gange i løbet af sæsonen med to sejre i oktober og november. Den ene i overtid. Rungsted vandt det første opgør og senest 9-2 og 7-4 over rivalerne. 


Rungsted-direktør ude med riven: Trøjen skal bæres med stolthed og hjerte MATHIAS FROM skriver under med Herning for endnu en sæson