Så er der igen fyldt blæk på kuglepennen på kontoret hos Herning Blue Fox, som er stolte over at præsentere en ny kontrakt med den danske landsholdsspiller Mathias From, der har underskrevet en ny kontrakt gældende for den kommende sæson.

Det skriver Herning Blue Fox i en pressemeddelelse, hvor From præsenteres: 

Den 25-årige danske forward Mathias From med sine hockeyrødder fra Frederikshavn, kom til Herning Blue Fox kort inde i denne sæson efter en afbrudt kontrakt med svenske Västerås, som nordjyden i øvrigt også repræsenterede i sæsonen 2021-22.

Ambitionen med at komme til Herning var masser af spilletid og en bærende rolle på holdet, et fundament for at finde spilleglæden og ikke mindst de mange fantastiske kompetencer frem, som Mathias besidder.

Den rivende udvikling som Mathias From er i sammen med resten af blårævene lige nu, bringes dermed videre til den kommende sæson hos midtjyderne, et faktum der naturligvis vækker stor glæde hos herningensernes sportslige ledelse.

”Mathias er faldet godt til i Herning både på og udenfor isen, og vi er stolte over, at Mathias har underskrevet en ny aftale med os for den kommende sæson. Det er hans første sæson i den bedste danske liga, som jo tegner rigtigt flot allerede nu med 31 point i 33 kampe for blårævene. Men Mathias kommer selvfølgelig også med et CV der skaber masser af forventninger. Han har spillet mange kampe i flere af de større europæiske ligaer, og har i denne sæson også spillet fast på det danske landshold. Mathias From har spillet 70 A-landskampe i alt for Danmark og har været med VM til 3 gange, så det er uden tvivl en spiller med masser af X-faktor”, fortæller Daniel Nyegaard fra Blue Fox-administrationen.

Glæden over en aftale for den kommende sæson falder med sikkerhed i rigtigt god jord hos de midtjyske fans og for hovedpersonen selv, så det understreger blot, at den beslutning der blev truffet tidligere på sæsonen, har været den helt rigtige for den teknisk stærke angriber.

- Jeg har valgt at lave en ny aftale med Blue Fox, da jeg har det rigtig godt i Herning. Skiftet hjem til dansk ishockey og Herning Blue Fox har vist sig at være det helt rigtige for mig. Jeg føler også, at jeg har fået en rolle på holdet, hvor der er stor tiltro til, at jeg kan udnytte mine kompetencer i det offensive spil”, lyder det fra Mathias From, der som sagt har spillet 8 sæsoner i udlandet inden han kom til Blue Fox i efteråret.

- Jeg har stadigvæk ambitionerne om at komme til udlandet igen, men jeg har ikke travlt med at komme afsted. Hvis jeg skal afsted til udlandet igen, så skal det være til en klub der ser mig spille den samme rolle, som jeg gør i dag hos Blue Fox”, slutter Mathias From.


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Rungsted Seier Capital OPTAKT: SønderjyskE-Aalborg