Hurtige mål i de to første perioder sikrede Rungsted sikker sejr over rivalerne

Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls 4-2 (2-0,1-1,1-1) Der var over 2000 tilskuere i Bitcoin Arena her til aften, hvor Rungsted ganske sikkert – trods de lidt smalle cifre – slog Rødovre 4-2. Der var reelt ikke spænding om resultatet, og Rungsted vandt dermed for femte gang på stribe over ærkerivalerne.

Hjemmeholdet blev sat i gang af Rødovre. Mattias Persson tog bestik af en dårlig pasning og åbnede scoringen allerede efter 46 sekunder.

Rødovre satte fuld damp på tacklingerne. Nikolaj Rosenthal, der forinden var blevet kåret til årets sportsnavn 2019 i Hørsholm Kommune udnyttede, at O’Connor fumlede bag mål og Rosenthal og Lucia kombinerede sig til 2-0-målet. Der var spillet små 10 minutter og resten af perioden var tæt, dog med en lille Rungsted-dominans.

Hjemmeholdet fik igen en kongestart, da spillet blev genoptaget. Andersson, Persson og Olsson leverede gode kombinationer med førstnævnte som målscorer. Fire minutters udvisning til Marcus Olsson, Rungsted-publikummet ville have haft Mads Eller med ud for diving, gav ikke pote for Rødovre i en stille anden periode, hvor Rødovre havde problemer med at komme frem til yderligere chancer.

Der er var et tidligt mål i tredje periode, denne gang Rødovre. Lasse Carlsen stod fri på bageste stolpe og kunne nemt sætte reducering. Korf efter Rosenthal i en Rødovre-sandwich og måtte udgå med noget, der kunne være en hovedskade. Også Juuso Pulli måtte ud i tredje periode skadet.

Rødovre forsøgte, men Rungsted scorede til 4-1. Olssen efter sukkerpasning fra Persson og kampen afgjort.

Også selv om Steffen Klarskov fik reduceret og Rødovre tog målmanden ud med 2:17 minutter igen. Måske lidt panderynker hos Rødovre, der ikke havde frygtelig meget at både på i aften med Matthias Asperup som bedste mand.

Rungsted er med sejren reelt inde i kampen både anden- og tredjepladsen, men det kræver naturligvis sejre i de resterende kampe. I aften var den fortjent.

Herlev klatrede op på sjettepladsen med sejr over Esbjerg Aalborg fik revanche for Metal Final4-nederlag