En æra er ovre i det nordsjællandske

Rungsted-direktør Thomas Friberg gjorde i går status på sæsonen på klubbens hjemmeside og i en klumme tog han afsked med en række velrenommerede navne, der alle stopper karrieren. Fire mand siger farvel til ishockeyen, mens Rungsteds assisterende træner Flemming Green rykker videre til andre og nye udfordringer. 

- Afslutningen på sæsonen betød også afslutningen på en æra, da de sidste to spillere som var med da vi startede i 2013 afsluttede ishockeykarrieren. Joachim Holten Møller og Nikolaj Rosenthal sagde begge farvel efter nogle meget flotte karrierer, og fra mig skal der lyde en stor personlig tak for deres indsats i rødt, hvidt og blåt.

- Hampus Gustafsson og André Pison har også valgt at afslutte deres ishockeykarrierer, efter at have vundet både guld og sølv med Rungsted Seier Capital. På vegne af hele organisationen vil jeg gerne ønske de fire spillere rigtig meget held og lykke med deres civile karrierer, skriver Friberg. 

- Efter fire sæsoner er det også blevet tid til at tage afsked med Flemming Green, der udover at fortsætte sit virke som sportschef i Rungsted Ishockey Klub, også skal være U18-landstræner for herrerne. Det blev til to danske mesterskaber, ét pokalmesterskab og en sølvmedalje i løbet af de fire sæsoner. En stor tak for indsatsen herfra og et ønske om stor succes med talentudviklingen af fremtidens Rungsted Seier Capital-spillere, lyder det fra Friberg. 

 

 


Sølvvinderne lover snarlige nye forstærkninger, trænerteam afsløres mandag "SVENSK SØNDERJYDE" meldes på vej til Västervik