Hjemmeholdet trak fra uden problemer i anden periode

Rungsted Seier Capital-SønderjyskE 6-3 (1-0,3-1,2-2) Rungsted gik ind som favorit mod et skadesplaget SønderjyskE-hold i aften og topholdet tog vare på værdigheden ved at vinde sikkert med 6-3 hjemme i Bitcoin Arena.

Første periode endte med en enkelt scoring, og den faldt ganske fortjent til Rungsted. Det var midt i perioden og lige efter at hjemmeholdet havde overlevet en udvisning. I samme tid som Rungsted blev fuldtallig, slog hjemmeholdet kontra:

Alex Wideman sprang ud af boksen og modtog en flot pasning af Nichlas Hardt. Wideman satte den over skulderen på Patrick Galbraith, der var foretrukket i SønderjyskE-målet. Henriksen var ude sammen med Little, Prapavessis og Daniel Galbraith, og det efterlod en tyndslidt forsvarslinje hos SønderjyskE, der også manglede Cam Brown.

Rungsted var uden Mathias Hansen og Nikolaj Rosenthal, men det forhindrede ikke hjemmeholdet i at trække afgørende fra i anden periode.

Morten Jensen begyndte med at hamre et slagskud af en verden i nettaget efter 56 sekunder og et par minutter senere gled Olsson igennem på højrekanten og serverede skiven for Persson, der sikkert scorede til 3-0. William Boysen skabte dog et smalt håb for SønderjyskE med en reducering efter 24 minutter, men den glød blev hurtigt slukket, da Tim Daly afsluttede et flot gennemspillet angreb.

Rungsted kørte i et højt gear i anden periode, hvor sønderjyderne havde problemer med at følge med, og det var samme kampbillede i tredje periode, hvor Morten Jensen satte 5-1’eren. Et fladt skud gled ind i bunden af kassen, og i det 52. minut satte unge Carl Almlund sit første mål nogensinde i Metal Ligaen.

6-1 og Rungsted efterlod resten af kampen til gæsterne, der havde masser af muligheden i de sidste 10 minutter. Yannick Vedel havde et par afbrændere, men i stedet kom Mads Eller på scoringslisten. Andreas Holzmann, en af SønderjyskE’s unge backer, fik også scoret, da han skød fladt og Nihlstorps udsyn var dækket. Rungsteds sejr kom dog aldrig i fare, nordsjællænderne holder førstepladsen, mens SønderjyskE er ingenmandsland midt i tabellen.

Dramatik til sidste sekund, da Aalborg slog Odense Fem sejre i træk til formstærke Frederikshavn