Nordsjællænderne lynstartede og snuppede tre point i PM Montage Arena

Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital 2-5 (0-3, 1-2, 1-0)

Efter en dårlig start på 2020 kom Rungsted Seier Capital tilbage på sporet igen med en sejr på 5-2 over Herlev Eagles. Sejren blev grundlagt på to tidlige mål, for allerede inden der var spillet to minutter, var Rungsted foran 2-0 i PM Montage Arena.

Det var ikke de mest elegante og gennemspillede mål, men er par returpucke, hvor først Lukas Andersen og dernæst Shane Hanna stod det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Gæsterne var mest på pucken i første periode og generelt et halvt skøjtetag foran hjemmeholdet, der midtvejs i perioden var tæt på en reducering, da Thompson og co. udspillede gæsternes backer i en tre mod to-situation. Thomas Lillie hev en af de helt store redninger ud af ærmet.

I stedet bragte Nikolaj Rosenthal gæsterne foran 3-0 lige før pausen, da han opfangede en løs puck.

Herlev kom bedre ud til anden periode og havde rykket sin forechecking længere frem og pressede gæsterne i spilopbygningen.

Men Rungsted var mest målsøgende, og Shane Hanna satte 4-0-målet på en returpuck i fire mod fire-spil. Kort efter afgjorde Mario Lucia fra en spids vinkel og understregede dermed, at Emil Jidskog ikke havde sin bedste dag.

5-0 til Rungsted og Christian Elmose kom ind for Herlev.

Herlev fik reduceret to minutter før pausen, da Niklas Tikkinen tændte et lille lys for hjemmeholdet med sin reducering til 1-5.

Herlev forsøgte i den grad at skrue op for tempoet i tredje periode, og Rungsted fik problemer. Det resulterede i en fem mod tre-mulighed til hjemmeholdet, men Thomas Lillie var på plads med stor klasse. Rungsted-målmanden leverede en stor kamp i eftermiddag.

Gennemgående var Rungsted det bedste hold i 40 minutter, og det kunne selv ikke en reducering til 2-5 af Alexander Lindqvist-Hansen pille ved.

Tre gode point til Rungsted i kampen om top fire og et moralsk rygstød inden 30. januar, hvor de to hold mødes til Metal Final4.


SønderjyskE's stærke søndagstriumf - mere om kampen mod Krakow CONTINENTAL CUP: SØNDERJYSK GULD OG DANSK ISHOCKEYHISTORIE