67 Rungsted-partnere er gået sammen for at skabe ”Byens Kamp” den 24. februar, og det går ikke stille for sig når dørene til Bitcoin Arena går op kl. 17.30 på fredag - der er stadig FÅ billetter at hente torsdag

Når Rungsted Seier Capital på fredag mod SønderjyskE skal forsøge at vinde for første gang i efterhånden umindelige tider, bliver det med "hele byen" på lægterne. Rungsted spiller "BYENS KAMP" mod SønderjyskE, og der er stadig få billetter at hente, oplyser direktør Thomas Friberg. De billetter slippes henholdsvis 12:10 og 19:00 torsdag. 

BYENS KAMP foregår således: 

Det hele er betalt!

Sådan skriver Rungsted Seier Capital før en kæmpekamp 24. februar, hvor mod Sønderjyske er finansieret af 67 partnere, som gerne vil give vores fans og byen en mulighed for at komme gratis til en kæmpe ishockey fest.

Det betyder alle kan hente én billet til kampen kvit og frit i Metal Liga Appen.

Der kan hentes én billet pr. appbruger.

Men festen stopper ikke her!!

Dørene til kampen åbner halvanden time før kampstart. Kasseapparater og dankortterminaler vil være pakket væk, og du vil kunne hente drikkevarer i alle vores barer uden beregning.

Du vil ligeledes kunne lune dig på varme drikke, nyde en fransk hotdog* eller et bæger popcorn uden at skulle have penge op af lommen.

Alt dette er skabt af de 67 partnere der er gået sammen for at skabe en kamp for hele byen. Vi håber at tilskuerne vil skabe en masse stemning i hallen, og vise drengene på isen at de støtter dem.

Nogle billetter bliver først frigivet 24 timer før kampstart, så hvis du oplever at der er udsolgt så fortvivl ej, og hold øje med vores hjemmeside dagen før kampen.

*Der vil være 1.200 franske hotdogs til udlevering.

Du kan hente din billet via Metal Liga App'en eller på vores hjemmeside ved at klikke HER

Man kan maksimalt hente én billet, og man skal oprette sig som bruger.


RETRO: Målmanden, der var forud for sin tid OPTAKT: SønderjyskE-Esbjerg Energy