Eagles håber og satser på fuldt i hus Spar Nord Arena i morgen når skuespilleren Rasmus Botoft (Rytteriet) og musikeren Leo Adolph kommer på besøg

Herlev Eagles ligger lunt i svinget på en sjetteplads i Metal Ligaen. 

Tilskuersnittet i Ørneborgen - Spar Nord Arena - ligger på omkring 750 i gennemsnit pr. kamp, og det vil direktør Lars Skjøth gerne øge yderligere ved at levere ekstra krydderier rundt omkring kampene. Han håber, det giver ekstra opbakning og at det åbner øjnene for flere lokale tilskuere. 

Det siger han til Heleherlev.dk. 

Fredag går det løs mod Rødovre i et derby, der normalt trækker masser af mennesker.

Men der er krydderi på festen i aften, for Herlev præsenterer skuespilleren Rasmus Botoft og musikeren Leo Adolph, der underholder før og under matchen. Og der er virkelig tryk på billetterne, skriver Herlev Eagles på sin Facebook-side, hvor direktør Lars Skjøth udtaler, at han aldrig har oplevet et sådant tryk før en kamp, som det er tilfældet for derbyet i morgen. 

- Vi håber på yderligere lokal opbakning til kampene. Vi arrangerer en begivenhed, der kan og bør interessere herlevborgere. Men vi gør det selvfølgelig også for at give vores faste publikum en kæmpe oplevelse, siger han ligeledes til Heleherlev.dk

Herlev kan med tre point i morgen definitivt afgøre Rødovres skæbne i morgen. Taber Mighty Bulls hos rivalerne, kan Rødovre nemlig ikke længere nå Rungsted på ottendepladsen i tabellen. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Frederikshavn White Hawks Ehlers stopper: Herrelandsholdet skal have ny træner efter VM 2023