SønderjyskE-træneren var både tilfreds og utilfreds med begivenhederne i Herlev søndag eftermiddag

SønderjyskE skulle have scoret flere mål i søndagens kamp mod Herlev, konstaterede træner Mario Simioni efter de 60 minutter og den tredje sejr på stribe for de lyseblå søndag eftermiddag. Det blev 4-2 til gæsterne i Spar Nord Arena.

- Det var en solid holdindsats for vores vedkommende. Både i angrebet og i forsvaret. Vi havde egentlig styr over det meste, men burde have scoret seks eller syv gange. Herlevs målmand (Emil Jidskog) spillede en god kamp, konstaterede SønderjyskE-træneren.

I stedet for en sikker sejr kunne han se spændingen stige i slutfasen, hvor Jesper Thörnberg scorede to gange for Herlev.

- Det var fuldstændig unødvendigt at den kamp blev spændende, og det talte vi om efter kampen. Fem minutter før tid fik vi en dum udvisning på grund af en hævnaktion og spillede fire mod seks og derefter fem mod seks og Herlev scorer to gange. Det var fra total kontrol til kaos. I dag gik det godt, men det går ikke i Metal Final4 eller slutspillet. Vi skyder os selv i foden til sidst, og det har spillerne forhåbentlig forstået, sagde han til Der Nordschleswiger.


MADS LARSEN forlænger med Frederikshavn White Hawks BILLEDER: SKARPE SKUD fra Herlev-SønderjyskE