Den spilstærke back tager endnu en sæson i det nordjyske

25-årige Mads Larsen har skrevet under på en etårig forlængelse af sin kontrakt med Frederikshavn White Hawks, og skal dermed efter sommerferien i gang med sin femte sæson i træk, og sjette sæson i alt, for de hvide høge.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor man præsenterer forlængelsen som følger:

- Mads Larsen har udviklet sig i lige præcis den retning vi forventede, da vi tilbage i 2015 så ham første gang i klubben. Efter en afstikker til Sverige, har han nu spillet de seneste fire sæsoner i White Hawks, og det med støt stigende succes.

- Han har imponeret med sin offensive styrke, hvor hans slagskud ikke findes meget bedre i Metal Ligaen. 138 point har han præsteret i snart fem sæsoner i Frederikshavn, hvilket må siges at være intet mindre end imponerende.

- Mads Larsen er en af de rutinerede drenge på holdet, og han lærer fra sig til de helt unge der kommer op og er en del af ligaholdet. Vi betragter vel efterhånden Mads som en af vores ”egne”, og han er en spiller der er dybt respekteret på og uden for isen.

Selv siger Mads Larsen følgende:

- Jeg er rigtig glad for at være her i Frederikshavn. Jeg har det utrolig godt på isen, i omklædningsrummet, og uden for banen. Sportsligt udvikler jeg mig rigtig godt her i Frederikshavn, og jeg har den rolle på holdet, jeg ønsker at have. Jeg har stadig store ambitioner, og det er en kæmpe drøm at vinde et dansk mesterskab. Så det håber jeg meget vi kan opleve, og jeg kan allerede se at man forsøger at holde på flere af spillerne, hvilket betyder meget. Jeg vil ikke kunne opleve et federe sted at få en guldhjelm på hovedet, end i Frederikshavn, lyder det fra Mads Larsen, der har fået sin ishockeyopdragelse i Herning.

Herfra skiftede han til Malmös ungdomsafdeling, hvorfra han blev hentet til Frederikshavn. Her havde han en enkelt sæson, inden han igen prøvede lykken i Sverige i en sæson, der endte med, at han både var hos IK Pantern, AIK Stockholm, Halmstad og til sidst Rungsted Seier Capital.

Derfra kom Mads Larsen tilbage til Frederikshavn, hvor han altså har været siden. Og nu også for sæsonen 2021/22. White Hawks forventer at præsentere yderligere forlængelser inden længe.  


UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK: Se hvem der er kommet med Simioni: Fra total kontrol over kampen til kaos i slutfasen