De seks udvalgte spillere efter ugens kampe i Metal Ligaen

Efter en relativ rolig uge i Metal Ligaen med syv kampe har vi efter grundig granskning sendt følgende spillere ind på ugens hold:

Målmand: Patrick Galbraith (SønderjyskE): Kommer fra ugen med to sejre og en redningsprocent på 93.7. Herlig revanche for Galbraith, der har haft svært ved at finde rytmen de seneste måneder. I denne uge var han bundsolid.  

Back: Morten Jensen (Rungsted): Der er mange backer, der er fraværende for Rungsted for øjeblikket og det bragte Morten Jensen op på vilde 63 minutter i de to kampe i sidste uge. Han leverede fire assister og +2 i plus/minus-statistikken.

Back: Mike Little (SønderjyskE): Viste sig ikke på kamprapporten søndag eftermiddag i Herlev, men var her, der og allevegne i sejren over Frederikshavn, hvor han var her, der og allevegne. Little tog 34 skift og leverede såmænd tre point mod nordjyderne.

Forward: Mathias Bau Hansen (Herning): Forrygende fredag aften i Aalborg, hvor Mathias Bau sammen med sine kædemakkere splittede Pirates-forsvaret helt ad i første periode. Et mål og to assister og +2 i en bundsolid kamp af den ”københavnske” herningenser.  

Forward: Hampus Gustafsson (Rungsted): Han bliver formentlig meget værd for Rungsted, hvilket han beviste i indeværende uge. Jætteindsats i to kampe, første mål og tre point i Metal Ligaen. +2-facit i plus/minus-statistikken. En stærk tilgang for Rungsted.

Forward: Jesper Thörnberg (Herlev): Den mand skyder og skyder og han er uhyggelig målfarlig og pointskabende. Thörnberg noterede sig for to point i snit i tre kampe i løbet af ugen og har nu lavet 12 point i seks kampe for Herlev.


JONAS RØNDBJERG tilbage over Atlanten og til AHL MADS LARSEN forlænger med Frederikshavn White Hawks