SønderjyskE lignede et hold ude af form, konstaterede træneren efter 0-2 mod Herning

Det var en småtrist omgang, SønderjyskE leverede mod Herning i aftes, hvor midtjyderne uden de store problemer vandt med 2-0 i et opgør, der plejer at være fyldt med intensitet.

I går var det kun midtjyderne, der leverede den nødvendige gejst, og det fik SønderjyskE-træner Mario Simioni til at undre sig, da han talte med Der Nordschleswiger efter kampen.

- I første periode var der stadig energi, men de 20 minutter kostede os tilsyneladende for mange kræfter. De syv dage, hvor vi ikke var på is og forsøgte at bekæmpe Covid19 i truppen, var åbenbart ikke gode for os. Jeg ved ikke, om spillerne var i Caribien eller på Seychellerne i deres tanker, for det så ud som om, de ikke havde gjort nok i pausen for at holde sig i form. Enkelte holdt sig til den plan, vi havde forelagt dem, men det var slet ikke nok, sagde Simioni til avisen. 

Sønderjyderne har med fire eller fem point - alt efter Hernings resultat mod Rungsted - stadig mulighed for at spille sig ind i Metal Final4.  

- Vi har det stadig selv i hånden. Vi skal bare vinde de sidste to kampe inden Metal Final4-breaket, siger Mario Simioni til Der Nordschleswiger. 


Ny Herning-svensker overrasket over højt niveau RETRO: Mens vi venter på den niende formand