Sønderjyske-træneren glædede sig over en disciplineret indsats

Mario Simioni var en tilfreds mand efter semifinalesejren på 4-3 over Rungsted i Metal Final4-semifinalen i går. Ikke så meget over, at SønderjyskE i 20 sekunder i slutfasen måtte spille fem mod syv, men naturligvis mere over en disciplineret, skarp indsats fra sønderjyderne, der førte til overraskelsen og SønderjyskE's første sejr i sæsonen over Rungsted.

Det sagde han til Der Nordschleswiger umiddelbart efter sejren. 

- Jeg er virkelig stolt over drengene. Jeg sagde til spilerne før kampen, at de skulle spille for de mange tusind fans hjemme foran fjernsynet. Jeg ville se på spillerne, at den her titel betød noget, og det skulle kunne mærkes helt ude i stuerne. De leverede varen, sagde Mario Simioni. 

Han glædede sig over, at det lykkedes - i store træk - at stoppe Rungsteds offensive maskine. 

- Vi ændrede vores spil en smule og den omstilling hjalp os til at forhindre deres kontraer. Spillernes indstilling og hoveder var "til stede". Det glædede mig virkelig, sagde Mario Simioni, der var noget utilfreds med, at SønderjyskE i slutfasen tydeligvis var oppe mod syv Rungsted-spillere uden at dommerne opdagede det. 

- Dommerne dømte flere udvisninger for tripping til os, ingen til Rungsted. I slutfasen spillede de med syv mand, jeg ved ikke, hvor længe. Det var pinligt, sagde Mario Simioni, der trods modgangen i slutfasen altså kunne se sit hold klare den hjem.

I dag gælder det rivalerne fra Esbjerg i Metal Final4-finalen klokken 17:30. 

 


LIVESTREAM: HER KAN DU SE KVINDERNES FINALE Herning Blue Fox retter skarp kritik mod licensudvalget