SønderjyskE-træneren svært tilfreds efter 4-0 søndag eftermiddag mod Frederikshavn

SønderjyskE slog tilbage søndag eftermiddag mod Frederikshavn. 5-7-nederlaget i Frederikshavn og seks mål indkasseret i tredje periode var en hård omgang at sluge. Derfor var det yderst tilfredsstillende for træner Mario Simioni at få vendt bøtten i 4-0-sejren i Frøs Arena. 

- Jeg stillede mandskabet "karakterspørgsmålet". Jeg ville se, hvilket stof de var gjort, og jeg fik mit svar. Jeg er lykkelig, sagde Mario Simioni til Der Nordschleswiger efter kampen - og så også tilbage til fredagens kamp.

- Vi skulle aldrig have tabt fredag aften. Det er ærgerligt, at vi smed tre point væk, og vi skulle have vundet 5-2 eller 5-3. Jeg har efterfølgende set kampen, og det sidste mål i tomt bur tæller selvfølgelig ikke med i det store regnskab. Men fire af de seks øvrige mål kunne vi sagtens have forhindret. Det duer ganske enkelt ikke, at vi stopper med at forsvare, sagde Mario Simioni. 

- Søndag burde Frederikshavn være kommet ud med selvtillid og energi, men med en taktisk disciplineret indsats dominerede vi kampen. Vi spillede rigtig godt, helt enkelt. Vi gjorde alle de små ting rigtigt, som mange tilskuere måske ikke bemærker, men det er ting, som vender kampen til vores fordel. Og vi skal ikke glemme, at vi kun havde ni angribere til rådighed, tilføjede han. 

 


Er Chase Stillman på vej til Esbjerg? UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK: Se hvem der er med lige her